Čitatelji baš i nisu oduševljeni ovogodišnjim Danima piva, čak 52 posto anketiranih usporedilo ih sa “seoskim vašarom”

Čitatelji KAportala, barem većina onih koji su glasovali u našoj anketi, nisu baš pretjerano oduševljeni ovogodišnjim Danima piva.

U anketi je sudjelovalo točno 921 čitatelj od kojih je čak 52 posto, odnosno njih 478 Dane piva ocijenilo “seoskim vašarom”. Definitivno, ova koncepcija manifestacije, koja baš ničim nije odskočila od dosadašnjih, za velik broj Karlovčana odiše ovim “vašarskim” duhom a manje urbanom gradskom manifestacijom, koja bi uistinu trebala postati pravi festival piva.

Za 211 anketiranih (23 posto), Dani piva su “isti kao i prije”. Čak 12 posto misli da nam ovakvi Dani piva niti ne trebaju, odnosno da ih “treba ukinuti”, dok je tek njih 101 (11 posto) oduševljeno zabavom na desnoj obali Korane. U anketi su izabrali opciju “odlično, zabavio sam se k’o nikad”.

Puno je manje onih “ultimativnih” ljubitelja pivarijade koji za vrijeme Dana piva uzimaju godišnji te se, kako bi uživanje na ŠRC-u bilo potpuno, potpomognu ponekim manjim potrošačkim kreditom. Ovu je opciju, naime, izabralo 17 anketiranih ili svega 2 posto.

S obzirom da se radi o prvoj pivarijadi u organizaciji novog koncesionara ipak treba mu dati šansu da se pokaže sljedeće godine. Kako su već više puta napominjali, cilj je da karlovački Dani piva kroz nekoliko godina izrastu u događaj većeg regionalnog značaja.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest