Mladež HDZ-a prikuplja knjige za školsku knjižnicu u Gunji; pozivaju sve, bez obzira na stranku, da pomognu

– Pozivam sve, bez obzira na stranačku pripadnost, da se odazovu akciji i pomognu učenicima u Gunji, pozvao je predsjednik Mladeži HDZ-a Karlovca Matija Furač s današnje pressice.

Riječ je o akciji županijske Mladeži HDZ-a kojom će do 3. listopada prikupljati knjige za knjižnicu OŠ Antun i Stjepan Radić u Gunji. Ponajprije je to lektira za sve razrede osnovne škole, no dobrodošle su i druge knjige.

– Ravnatelj nam je rekao da školska knjižnica nije još obnovljena i nemaju ništa potrebno za lektiru. Nadam se da ćemo uspjeti skušti što više knjiga, da će nam se pridružiti čim više građana i da će akcija biti uspješna, rekao je predsjednik županijske Mladeži Matija Vuković.

Knjige će članovi Mladeži prikupljati od danas, u stranačkim prostorijama u svim gradovima i općinama, od 8 do 15 sati. No, ima li netko volju darivati knjige, ali ih ne može donijeti u to vrijeme, poručuju organizatori akcije, treba samo nazvati – netko će doći po njih.

U Dugoj Resi će, po riječima predsjednika tamošnje Mladeži Zdravka Kirinčića, knjige biti prikupljane od ponedjeljka, u prostorijama Demokratskog rasadnika.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest