Veslačko prvenstvo Hrvatske: Rudaru srebrna, Seljanu brončana medalja

Tri je dana trajalo veslačko prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore. Na zagrebački Jarun doputovali su veslači i veslačice iz 28 klubova, veslala se 31 disciplina i nastupilo je 309 posada. Veslački klub Korana nastupio je sa sedam posada u šest disciplina te je prvo kroz kvalifikacije izboren nastup u četiri A i dva B finala. Dovoljno da trener i vodstvo kluba budu itekako zadovoljni.

Osvojena su dva odličja. Juraj Rudar je u skifu za lake juniore A zauzeo 2. mjesto i osvojio srebrnu medalju, a talentirani Matija Seljan je osvojio brončano odličje zauzevši 3. mjesto u skifu za kadete A.

Od ostalih plasmana koji su također zadovoljavajući, 4. mjesto u skifu za juniore A osvojio je Dominik Šutalo. Juniorski B četverac Korane sa posadom David Dičko, Filip Jakšić, Egon Neskusil i Mislav Cindrić zauzeo je 6. mjesto u A finalu. Prvo mjesto u B fnalu pripalo je za Filipa Jakšića koji je nastupio u skifu za juniore B, a juniorski dvojac na pariće, Egon Neskusil i Mislav Cindrić zauzeli su 2. mjesto u B finalu.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest