Pučko otvoreno učilište Petica otvorilo svoja vrata – verificirani obrazovni programi dostupni svima

Učilište Petica

nalazi se u samom centru grada – u zgradi OTP Tržnica, na 1. katu. Iako smo novootvoreni, imamo veliko iskustvo u ovome poslu.

Provodimo obrazovne programe prekvalifikacije i stjecanja srednje stručne spreme za sve one koji trebaju novo zvanje ili nemaju završenu srednju školu. Nastava se u Petici održava dopisnim putem što znači da su klasična predavanja smanjena za 90 posto. Kod nas ćete dobiti nastavni materijal za samoučenje i onda kad ste spremni, polažete ispite, a vaš nastavnik/mentor uvijek je tu za vas ako vam zatreba pomoć.

Svi su programi verificirani od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta što znači da su ekvivalentni onima u “redovnoj” školi.

Programi osposobljavanja traju kratko, za one zaposlene organizira se tako da im je termin dostupan i trajanje programa skraćeno ako već radite posao za koji vam treba uvjerenje o osposobljenosti.

U pripremama za državnu maturu u Karlovcu smo s najdužom tradicijom. I to vrlo uspješnom. Svi naši polaznici uspješno su položili ispite državne maturu, učeći uz mentore u ugodnoj i opuštajućoj atmosferi, bez školskog zvona, svake subote.

Posebni smo po tome što zaista čujemo što vi želite, prilagođavamo se vašim potrebama te dogovorom postižemo ono što nam je cilj – da učenje bude ugodno, a uspjeh dostupan.

Imamo iskustvo, kvalitetne programe i nastavnike, volimo učiti i to znanje prenositi tako da se svi osjećamo uspješno.

Plaćanje može biti gotovinsko, ali i u ratama, kako vama odgovara.

I nema upisnine te su u cijenu svakog programa uračunati svi troškovi – nastavnih materijala, završnog rada pa nema “skrivenih” troškova.

Nazovite nas na brojeve telefona: 091/789 38 10 ili 098/177 26 38 ili fiksni 631-436 ili pišite na mail: poupetica@gmail.com i pitajte što god vas zanima!

Potražite nas i na Facebooku

Sponzorirani članak

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU…

GDJE SMO?

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest