HSS-ovci podržavaju prosvjednike: Žele da se skine ljaga s branitelja i kažu da im je jedina povlastica što su se borili za Hrvatsku

– Dajemo bezrezervnu podršku zahtjevima hrvatskih branitelja, odnosno, stopostotnih invalida koji prosvjeduju u Savskoj. Vjerojatno ćemo im se i mi pridružiti, neki naši članovi već jesu tamo, i ustrajati u zahtjevima da se jednom za svagda skine ta ljaga s hrvatskih branitelja tko je što ostvario, što ima, kakve povlastice koje to nisu. Jedina povlastica, i na to smo ponosni, je što smo učesnici Domovinskog rata, rekao je na današnjoj pressici Predrag Pavlačić, predsjednik organizacije branitelja HSS-a Hrvatski sokol.

Tajnik ŽO HSS-a Željko Obajdin osudio je izjave Nenada Stazića i Bojana Glavaševića, a potpredsjednik Denis Janžetić rekao da se izjave sina legende Vukovara mogu pravdati političkim neiskustvom i mladošću, ali da je za njih bila nužna Glavaševićeva isprika, a ne obrana ministra ili nekog drugog po toj izjavi.

– Više ta isprika ne vrijedi, jedino ostavka dolazi u obzir. Bilo tko došao onda na čelo Ministarstva, doći će do konkretnih razgovora i konačnih rješenja da se skine ljaga s hrvatskih branitelja kao nekakvih parazita ovog društva, zaključio je Pavlačić.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest