Fali još samo snijeg: Skijalište u Ogulinu u novu sezonu ulazi s novom vučnicom i snow – parkom

Skijalište u pregrađu Ogulina

Jedino skijalište na području Karlovačke županije, ono u Vučićima u predgrađu Ogulina, spremno je za novu skijašku sezonu.

Kako su nam kazali u Skijaškom klubu Ogulin, za novu sezonu i skijaše koje će ih posjetiti pripremili su brojne novitete.

– Nakon što smo prošle godine nabavili ratrak – stroj za tabanje staze i profesionalnu vučnice, ove sezone smo vlastitim sredstvima kupili još jedni profesionalnu vučnicu koju smo montirali u nastavku staze Kuti tako da je sad skijalište pokriveno od starta do vrha sa vučnicama. Skijalište je u potpunosti pokošeno i uređeno te spremo za sezonu, kažu vrijedni ogulinski skijaši.

Pohvalili su se i novim elementima za “snow – park” koje će postaviti zajedno sa ogulinskim snowboardašima.

– Skijalište se i dalje gradi i radi isključivo na volonterstvu i entuzijazmu njegovih članova kako od izvođenja svih radova tako i do financiranja. Moramo napomenuti da će skijalište i dalje biti besplatno za sve posjetitelje te se nadamo da će nas nagraditi s nekom donacijom za sav naš trud.

Od nekih značajnih događaja možemo najaviti razne sportska skijaška natjecanja od slalom i veleslalom utrka, dodaju iz Skijaškog kluba. Nabavili su i profesionalnu opremu za održavanje utrka ( zglobna vrta i timer za mjerenje vremena), freestyl utrke, turno utrke, školu skijanja. Za one koji još ne znaju, skijalište se nalazi svega 1,5 km od centra Grada Ogulina.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest