Premijer liga: Karlovčani se nadaju novim bodovima, ali s oprezom dočekuju Buzet

U 10. kolu Premijer 1. Hrvatske rukometne lige rukometaši Karlovca u subotu, 15. studenoga, u Školskoj sportskoj dvorani s početkom u 18 sati, dočekuju RK Buzet. Igrači trenera Dinka Đankovića s dva gostujuća prvenstvena boda vratili su se iz Đakova i sad se u taboru Karlovca “lakše diše”. Svježine s okusom “bronhija” bit će još i više u koliko u subotu na parketu dvorane kraj Korane Karlovac ponovno izvuče bodove. Oscilacije u igri mlade karlovačke momčadi očekivane su tako da prednost domaćeg parketa ne mora uvijek značiti i pobjedu. Pomoćni trener Miodrag Višnić je stoga oprezan u najavi:

Istina je da iz kola u kolo naša momčad igra sve bolje. Rezultat takove igre bila je i naša pobjeda u Đakovu. Dakako da nam je ta pobjeda dala elana i podigla moral te da sad lakše dočekujemo Buzet. Naravno to nikako ne znači i da će Buzečani u Karlovac doći s unaprijed izvješenom bijelom zastavom. Štoviše imaju solidnu momčad koja je kadra pobijediti u gostima i stoga ćemo igrati maksimalno oprezno, ali dovoljno agresivno i dobro, da bi osvojili domaće bodove.

Nitko iz karlovačkog kluba ne sumnja da će subotnji susret Karlovca i Buzeta oboriti rekord u gledalištu. Karlovčani već od ponedjeljka “briju” na tu utakmicu i najavljuju dolazak u što većem broju a što će, nesumnjivo, biti dodatni podstrek domaćinu.

Projekt Metalurg: Cindrić bi mogao u Zagreb, Borozan još traži klub

Mučna je atmosfera u skopskom Metalurgu gdje su iz Karlovca otišla igrati dva bivša karlovačka rukometaša, Luka Cindrić i Vuko Borozan. Trener Lino Červar trenirao je s domaćim rukometašima i pritom su ih čuvali zaštitari, a svi su stranci dobili otkaze te čekaju papire. Atman je na putu za Vezprem, Lipovina u Wetzlaru, Stanić u Bietigheimu, Kocić u Vojvodini, klubove traže još Marsenić i Đukić. Ogulinac Luka Cindrić mogao bi prema Zagrebu, a Crnogorac Vuko Borozan još traži klub.

Situacija u Metalurgu je iznimno ozbiljna a tko je kriv za takvo stanje sada je nebitno jer u pitanju je opstanak kluba, a projekt Metalurga je pod velikim upitnikom.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest