Terranova i Učilište Svijet: Vrijeme je za učenje stranih jezika!

ONLINE TEČAJEVI

Ipak, suvremeno doba pod snažnim je utjecajem digitalizacije, a mi pomno pratimo aktualne trendove i zato s nama strane jezike možete učiti online (iz naslonjača)! Komunikacija se odvija na daljinu i jednako je učinkovita kao u klasičnoj učionici, a sve što Vam treba je računalo i pristup internetu. Ritam nastave krojite sami jer raspored sati nije fiksan već ga dogovaramo u skladu s Vašim vremenom i obavezama. Isprobajte – prvi sat Vas ništa ne košta!

TEČAJEVI U INOZEMSTVU

Tu su i novo-stari tečajevi stranih jezika u inozemstvu, već iskušani programi obrazovanja u novom ruhu. Posebnost ovih tečajeva je snaga doživljaja kultura i zemalja u kojima se pojedini jezik govori (Austrija, Italija, Irska, Engleska), ali i jedinstveno iskustvo učenja uz koje se sklapaju vrijedna poznanstva i prijateljstva.

PUTUJEMO ZAJEDNO

U suradnji s vodećim turističkim agencijama organiziramo studijska putovanja i turističke obilaske europskih metropola. Najavljujemo put u Beč 24.5.2015. uz stručno vodstvo i nezaboravan provod u Gardalandu (13.-14.6.2015.). A u lipnju idemo u London!

Iza nas je još jedna godina dinamičnog, interaktivnog i zabavnog učenja stranih jezika. Od 2015. ne očekujemo ništa manje – pridružite se našoj veseloj ekipi, upišite tečaj stranog jezika i naučite jezik koji ste oduvijek željeli znati. Otkrijte novi svijet u našem Centru za strane jezike!

ENG●NJEM●FRA●ITA●ŠPA●RUS●HRV

Tel.: 047 416 i 611 926

Email: info@terranova.hr, info@uciliste-svijet.hr

Internet: www.terranova.hr, www.uciliste-svijet.hr

Potražite nas na Facebooku!

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest