Na Božićnoj obrtničkoj reviji Karlovčanima se ove subote predstavlja osam frizerskih i sedam modnih salona

– U ovim teškim vremenima kolege obrtnici skupili su snage i volje i izlaze pred publiku sa stvarima koje se ne mogu vidjeti svaki dan, a nastaju u njihovim salonima diljem Karlovačke županije, rekao je na današnjoj pressici predsjednik Obrtničke komore Karlovačke županije Darko Stanković, najavljujući Božićnu obrtničku reviju.

Bit će u subotu, u Domu OS RH Zrinski, a od 19.30 sati publici će se predstaviti osam frizerskih i šest modnih salona iz Karlovačke županije, te krznarski – jer takvog u našoj županiji nema – iz Zagrebačke.

Modele će nositi manekeni iz Karlovačke županije, “stvarne žene i muškarci”, klijenti i zaposlenici nekih salona, a na pisti će im se pridružiti i poneki profesionalac, poput Mr. turizma. Za njihove će se frizure pobrinuti karlovački frizeri, a počešljat će i Zorice, kao i KUD Katarina Zrinska.

– Pokazat ćemo moderne, ali i frizure iz prošlosti, kakve su se nosile u 16. i 17. stoljeću. Drago nam je što će se frizerskim salonima ove godine pridružiti i učenici MIOŠ-a, frizerske struke, koji će počešljati dva modela, kazala je predsjednica Ceha frizera i kozmetičara Nada Barić.

Osim Dječjeg zbora Zorice i KUD-a Katarina Zrinska, na reviji će nastupiti i Klapa Furešti, te break dance i baletni studio Zorin doma. Ulaznice se prodaju po cijeni od 30 kuna u frizerskim i modnim salonima koji sudjeluju na reviji, dok će se u subotu moći kupiti na blagajni Doma od 17 sati.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest