Nakon Croatia Opena u Makarskoj KBK Tigar odmarat će do početka siječnja

Croatia Open u kickboxing održan je ove godine u Makarskoj na kojem je nastupilo oko 500 natjecatelja iz devet država. KBK Tigar iz Karlovca nastupio je tek trojicom mladih natjecatelja, u dječjem i mlađe kadetskom uzrastu: Karlo Katalinić, Ivan Kusanić i Luka Repulec. Međutim, sva su trojica oduševili nastupom te osvojili medalje.

Najuspješniji je bio Karlo Katalinić koji je u svojoj kategoriji uvjerljivo bio najbolji osvojivši 1. mjesto i pehar pobjednika. Ivan Kusanić i Luka Repulec su osvojili 3. mjesta i brončane medalje u svojim kategorijama u uzrastu dječaka +32 kilograma.

Stariji dio tima na odmoru je i oporavku od vrlo naporne sezone koja je obilovala dobrim rezultatima, a posebno treba naglasiti izvanredne rezultate i svjetske medalje u seniorskom i juniorskom uzrastu Lucije Cicvara, te svjetske juniorske i kadetske medalje Matka Živčića i Evite Lare Brkić. Također, izvrsne su rezultate ove sezone imali i Lukas Jurašić, Mihael i Martina Pavlaković, Mihael Javorović, Lara Despot i Lucas Radović – ističe trener Zoran Cicvara.

Pred “tigrovima” je sada zasluženi odmor koji se prekida, a početkom siječnja započet će treninzima i nastaviti s klupskim pripremama.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest