Kadetima i juniorima TKD Karlovac četiri medalje, mlađim kadetkinjama TKD Banija Pandas ekipno 3. mjesto

Na međunarodnom Taekwondo turniru M2 u Vrbovcu okupilo se 535 natjecatelja iz 59 klubova i devet zemalja. Članovi TKD kluba Karlovac nastupio je sa sedam natjecatelja koji su osvojili dvije srebrne i dvije brončane medalje u konkurenciji kadeta i juniora. Hrvoje Grgurić i Nikola Brnardić osvojili su srebrnu, a Nika Marčac i Dora Beronić brončane medalje.

U kadetskoj konkurenciji nastupili su: Nikola Brnardić (KM-33), Sandro Tuškan (KM-37), Matija Mišković (KM-41), Hrvoje Grčić (KM-45), Tomislav Štefanac (KM-49), Nika Marčac (KŽ+59), a u juniorskoj konkurenciji Dora Beronić (JŽ-52).

– Nekim natjecateljima nedostaje kondicije, a nekima čvrstoće. U buduće moramo više poraditi na tome kako bi naši natjecatelji tijekom borbi više radili na čuvanju glave i položaj ruku. Većina drži ruke nisko i neki su zbog tih stvari dobili udarce u glavu tijekom borbe i zbog toga izgubili, čak i od lošijih protivnika. Sve u svemu rezultat nije loš. Nije bilo ozljeda i svi su se borili do kraja bez odustajanja – kaže voditelj karlovačkih tekvondaša Adam Mraović.

Mlađe kadetkinje TKD Banija Pandas zauzele ekipno 3. mjesto

Na turniru u Vrbovcu nastupili su i iz TKD Banija Pandas sa10 natjecatelja u kategorijama mlađih kadeta i kadetkinja, te kadeta i kadetkinja. U ekipnoj konkurenciji kod mlađih kadetkinja Pande osvojile 3. mjesto, odnosno zlatnu, srebrnu i dvije brončane medalje.

Prvo mjesto osvojila je Leona Grubiša u kategoriji -27 kg ( 2:0, 3:1, 4:2, 3:2) a ujedno je bila i proglašena najboljom kadetkinjom turnira. Drugo mjesto osvojila je Mia Šnajder  nastupivši u kategoriji -3 9kg (7:0, 8:1, 0:1), dok su treća mjesta osvojile Aleksandra Macut koja je nastupila u kategoriji -33 kg (8:0, 0:2) i Mona Petrić nastupivši u ktegoriji -37 kg (BB, 1:16).  Bez plasmana ostali su: Katarina Latković -51 kg ( 0:9), Lucija Hrebac -37 kg (6:14), Rino Sučević  -33 kg( 3:8), Adriano Qeta  -3 0kg( BB, 0:1GP), Petar Fičko -30 kg( 9:5, 5:6) i Gabrijela Fehervari ( 0:1GP).

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest