Priznanje Inkasatoru – njihov projekt u finalu izbora za Grand Prix Hrvatske udruge za odnose s javnošću

Komunikacijski projekt Inkasatora realiziran u 2014. godini, “Zakonitost i sigurnost u upravljanju i poslovanju” ušao je u finalni krug izbora Hrvatske udruga za odnose s javnošću.

Grand Prix se dodjeljuje u 7 kategorija: javni sektor, društveno odgovorno poslovanje, velike tvrtke, male i srednje tvrtke, interna komunikacija, digitalna komunikacija i prilagodba globalne kampanje.

– Ulazak u finale za nas je veliko priznanje. Kada analizirate komunikaciju i poslovanje prije i danas, vidljivi su i dokazivi rezultati. Komunikaciju smo otvorili prema svima – vlasnicima, poslovnim partnerima, korisnicima, predstavnicima, suvlasnicima i medijima, kažu u Inkasatoru.

Kako je dodala glasnogovornica tvrtke Andreja Barberić, rezultati mogu biti primjer da se kontinuiranom i planiranom komunikacijom rješavaju problemi, utječe na međuljudske odnose, povjerenje i dosljednost, a sve to opet utječe na pokazatelje poslovanja.

– Sada nas čeka drugi krug ocjenjivanja gdje prezentiramo komunikacijske aktivnosti. Svakako bi voljeli dobiti nagradu jer bi za sve nas bila veliki motivacijski faktor u daljnjem radu. Mi nastavljamo s planiranom komunikacijom, a u ovoj godini imat ćemo inovacije u komunikaciji. Samo iskrenom i transparentnom komunikacijom prema svima stvara se i održava povjerenje, navodi još Barberić.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest