Škrtić dao ostavku na dužnost u HDZ-u – kaže, Mandić ga prozvao ustašom i zamjerio mu učešće u prosvjedu branitelja, Jeliću se pak zahvalio na potpori

Branko Škrtić i Damir Mandić

Branko Škrtić, kontroverzni predsjednik HDZ-ovog Temeljnog ogranka Zvijezda dao je ostavku na tu dužnost, ako je suditi po njegovom novom postu na društvenoj mreži Facebook. Kako piše Šrktić, ostavku daje isključivo zbog neslaganja s predsjednikom Gradskog odbora Damirom Mandićem.

– Naše mimoilaženje u stranci dosegnulo je vrhunac,a kako ja volim HDZ i svoj život sam podredio stranci ne mogu dozvoliti da stranka ispašta zbog naših nesuglasica, piše Škrtić.

Nadalje, navodi da ga je Mandić prozvao zbog učešća na prosvjedu branitelja u Savskoj 66 kad je, podsjetimo, tamo čak i štrajkao glađu. Mandić mu je, kaže Škrtić, to zamjerio jer je “po njemu naštetio stranci”.

– Prozvan sam od njega za moje pisanje na Facebooku jer sam po njemu ustaša, a to znate da nisam. Dalje nemam namjeru o ovome više pisati samo se mogu zahvaliti cijelom članstvu HDZ-a, predsjedniku Karamarku, tajniku Brkiću i mom gradonačelniku na svesrdnoj potpori u meni najtežim trenucima, kao i svim članovima TO Zvijezda, piše još Škrtić.

Neslužbeno saznajemo da je Mandić već imao u planu sankcionirati Škrtića, no bez obzira što mu se spremalo, očito je on sad to preduhitrio.

Odmah napao “nenarodnu vlast”

Nakon ove objave, Škrtić se odmah okomio na Vladu… citiramo… “Sad kad sam i to obavio i obznanio razoge ostavke,tek sad mogu slobodno i bez biranih riječi napadati nenarodnu vlast i nesposobnog Zoku do mile volje.Kad u vladi sjedi 10 srba,8 koji ne znaju što su po nacionalnosti i ostatak koji još živi u Jugoslaviji kako očekivati boljitak.Dakle potrebito je što hitnije izazvati parlamentarne izbore te Domoljubnu vlast izabrati”.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest