Petar Mačešić pobjednik međunarodnog memorijalnog stolnoteniskog turnira “Danijel Lisac”

U dvorani Šumarske i drvodjeljske škole, u organizaciji STK Karlovac 2013, održan je 6. memorijalni međunarodni stolnoteniski turnir “Danijel Lisac”, na kojem je nastupilo 50 stolnotenisačica i stolnotenisača rekreativaca iz četiri zemlje (Hrvatska, Slovenija, BiH i Njemačka).

Pobjednik turnira je Petar Mačešić iz Duge Rese, koji je, zanimljivo, na prethodnih pet turnira bio zadužen za gastronomske užitke, odnosno spremao je hranu za natjecatelje, a ovog puta se okušao za stolom i odmah – pobijedio. Drugo mjesto osvojio je Nikola Kašić, dok su treće podijelili Eduard Plavec i Domagoj Pavlačić

Danijel Lisac, jedan od najvećih karlovačkih stolnotenisača svih vremena, preminuo je prije sedam godina. Igrao je stolni tenis za karlovačku Slaviju i za zagrebačku Slobodu u Prvoj ligi tadašnje Jugoslavije. Osvojio je niz međunarodnih turnira, a u kasnijoj dobi redovno je nastupao u kategoriji rekreativaca – već u visokoj životnoj dobi 2007. godine na Europskom prvenstvu za rekreativce u Švedskoj u konkurenciji više od 900 natjecatelja plasirao se među najboljih 30.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest