A-2 liga Zapad: Košarkaši Šanca poraženi od prvoplasiranog Škrljeva sa 86:80

U posljednjoj utakmici pred domaćom publikom, košarkaši Šanca u pretposljednjem su kolu A-2 lige Zapad ugostili prvoplasirano Škrljevo i protiv momčadi koju očekuju prvoligaške kvalifikacije pružili vrlo dobar otpor i bili blizu pobjede. Bila je to vrlo neizvjesna, ali i čudna utakmica, u kojoj su Karlovčani imali ogroman i rijetko viđen broj izgubljenih lopti, dok su gosti uzvraćali iznimnom nepreciznošću s linije slobodnih bacanja. Međutim, na kraju su baš slobodna bacanja koštala Karlovčane eventualne pobjede.

Nakon prve dvije četvrtine bilo je 34:35, u trećoj dionici gosti su se malo odvojili no Karlovčani su se brzo vratili u igru i tri minute prije kraja treće četvrtine posljednji puta i poveli sa 50:49. Završnicu tog dijela igre, pak, odigrali su vrlo loše i Škrljevo je došlo do prednosti 53:62. Početkom četvrte četvrtine je 55:70 i činilo se da je susret riješen, no košarkaši Šanca ipak se još jednom vraćaju i dolaze na 76:77 te imaju slobodna bacanja za prelazak u vodstvo, koja nažalost ostaju neiskorištena. Sama završnica nakon toga opet pripada gostima, koji odnose pobjedu rezultatom 86:80.

Protiv Škrljeva su igrali: Požar 4, Josipović 22, Panjević 8, Beber 8, Katić, Razumić 20, Turković, Škrtić, Božić, Špehar i Novosel 18.

U posljednjem kolu Šanac, koji zauzima peto mjesto na ljestvici, gostuje kod posljednjeplasiranog Rovinja.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest