Nagrada Biser: Članovima HZSN mogućnost osvajanja 10.000 dolara!

Opširnije o svemu pogledajte na stranicama AIPS-a www.aipsmedia.com), odnosno izravno se prijavite na stranice nagrade “Biser” (https://www.sportmediapearlawards.com/network/registerUser). Maksimalno 2 rada po osobi će biti prihvaćena u prvom krugu.

O nagradama će, nakon što sudionici prođu obaveznu provjeru članstva u nacionalnoj udruzi sportskih novinara, odlučivati posebni 11-eročlani žiri, sastavljen od novinara profesionalaca, pod predsjedanjem Giannija Merla, predsjednika AIPS-a, uz sudjelovanje minimalno jedne sportske legende u radu žirija.

Na web stranicama HZSN ćemo vas izvještavati o svim novinama vezanim uz nagradu “Biser”, a preko stranice se možete i učlaniti u HZSN ispunjavanjem online pristupnice i uplatom na račun HZSN-a, kako biste dobili potporu nacionalne udruge.

Akcija za mlade novinare i fotoreportere

Imate između 18 i 26 godina? Bavite se sportskim novinarstvom? U vašoj redakciji ne vidite priliku kad ćete otići na neko veliko natjecanje? E, pa sad ju imate! HZSN i AIPS, zajedno s organizatorima 1. Europskih igara u Bakuu (Azerbajdžan) organiziraju Školu za mlade novinare.

Jedino što morate imati jest dobra volja, dopuštenje vašeg poslodavca i znanje engleskoga jezika. Dobro, morate imati i svoj laptop, fotoaparat ili kameru, ali svaki poslodavac koji osjeća blagodati ovakvoga obrazovanja mladih novinara i utjecaj na budući rad istih sigurno će vam izaći u susret. Javite se na natječaj do 15.4.2015. i priključite se nekolicini hrvatskih mladih novinara koji su slične škole već prošli i vratili se bogatiji za mnoga novinarska saznanja i vještine.

Zašto među 12 većinom europskih novinara (6 muških i 6 ženskih) u Bakuu ne biste bili baš vi?

Izvor: Hrvatski zbor sportskih novinara

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest