Županijska javna priznanja ove godine dobiva pet osoba, udruga i tvrtki, a za životno djelo general pukovnik Miljenko Crnjac

Javno priznanje za životno djelo Karlovačka županija će dodijeliti general pukovniku Miljenku Crnjcu, a godišnja Oleksandru Levchenku, Miljenku Ožuri, Karlovačkoj građanskoj gardi, Klubu za podvodne aktivnosti Karlovac i dugoreškoj Arkadi.

Odlučili su tako, i to jednoglasno, županijski vijećnici, a dobitnicima će javna priznanja biti uručena za Dan županije, na svečanoj sjednici Županijske skupštine.

General pukovnik Miljenko Crnjac priznanje za životno djelo dobit će zbog iznimnog doprinosa u oslobađanju okupiranog područja Karlovačke županije i očuvanju povijesnih činjenica o Domovinskom ratu.

Javna priznanja za 2014. Oleksandr Levchenko dobit će za doprinos u uspostavi suradnje Mykolyivske oblasti u Ukrajini s našom županijom, Miljenko Ožura za doprinos u stvaralačkom radu na području tehnike i tehničke kulture, Karlovačka građanska garda za doprinos u promicanju i očuvanju tradicije i kulturne baštine, Klub za podvodne aktivnosti za doprinos u sportskom i humanitarnom djelovanju, razvijanju i popularizaciji podvodnih sportova, te zaštiti voda i ekologiji, a Arkada za ostvarene poslovne rezultate kojima doprinosi gospodarskom razvoju županije.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest