Lea Novković prvakinja Hrvatske u višeboju, Krivačić srebrni, Galović i Pleša brončani

foto: udruga-kameleon.hr

Mlada atletičarka AK Karlovca Lea Novković državna je prvakinja u petoboju za mlađe kadetkinje! Ostvarila je to na državnom prvenstvu u višeboju za sve kategorije održanom u Varaždinu. U sjajnom i ujednačenom nastupu osvojila je prvo mjesto u utrci na 600 metara, druga mjesta na 60 metara, 8o s preponama te u bacanju vortexa i treće u dalju te tako ukupno osvojila prvo mjesto i zlatno odličje.

Njen klupski kolega Marko Krivačić osvojio je, pak, srebrno odličje u šestoboju za starije kadete. Na putu do srebra Krivačić je osvojio prva mjesta na 60 i 800 metara, drugo u visu, treća mjesta u dalju i kugli te četvrto u utrci na 100 metara s preponama.

U konkurenciji limača do bronce je stigao mali nadareni atletičar KA Tima Leon Pleša. On je u troboju osvojio prvo mjesto u vortexu, treće u utrci na 200 metara i četvrto u dalju te tako stigao do svoje prve medalje na prvenstvima Hrvatske – sigurno ne i posljednje!

Broncu je osvojio i Martin Galović iz AK Karlovca u desetoboju za mlađe juniore – nagrada je to prvenstveno za ustrajnost, jer je dovršio naporno natjecanje koje su do kraja i privela samo tri natjecatelja. Pojedinačno po disciplinama najbolji je bio u utrci na 1.500 metara u kojoj je premoćno pobijedio.

Bilo je još nekoliko lijepih plasmana, posebno se istaknula limačica KA Tima Eowyn Marjanović, vrlo dobra peta u troboju.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest