Bankarske igre: Ivici Rukavini dvostruka kruna – u mini golfu i pikadu

I ove su godine na Malom Lošinju održane tradicionalne sportske Igre poslovnih banka Hrvatske i FINA-e na kojima su sudjelovali i sportaši – djelatnici Karlovačke banke.

Zadnjih godina jedan od najuspješnijih pojedinaca iz sportske ekipe najveće financijske kuće u Karlovačkoj županiji je Ivica Rukavina, inače bivši nogometaš NK Vatrogasac iz Gornjeg Mekušja, koji zadnjih godina na Igrama u Lošinju redovito osvaja jedno od prva tri mjesta u mini golfu. Ove godine je ostao dosljedan svojim dosadašnjim plasmanima te je sigurno i uvjerljivo obranio 2. mjesto osvojeno prošle godine u pojedinačnoj konkurenciji. Rukavina i Mladen Požar, njegov lošinjski partner u mini golfu a na poslu šef (privatno kum), zajedničkim nastupom osvojili su za Karlovačku banku ekipni naslov najboljeg para u mini golf.

No, to nije sve! Svestrani “Ivek ” Rukavina i Marin Čorić, koji radi u zagrebačkoj podružnici KABA-e, bili su isto tako odličan par u natjecanju u pikadu gdje osvajaju 1. mjesto u ekipnoj konkurenciji i pehar u trajno vlasništvo.

Svi ostali sudionici iz malobrojne ekipe karlovačkih bankara nisu osvojili odličja ali su svojim nastupima na sportskim terenima osvjetlali obraz sportskoj ekipi Karlovačke banke na ovogodišnjim Igrama u Malom Lošinju.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest