Župan Vučić na skupštini rekao da je prodan HOC Bjelolasica, stečajni upravitelj o tome nema pojma

Je li zgarište prodano ili nije?

Predstoji li jedinom hrvatskom olimpijskom centru HOC-u Bjelolasica novi život i dolaze li za poduzeće u stečaju bolji dani, tek će se vidjeti, no dok je župan Ivan Vučić na sjednici Županijske skupštine izjavio da je, po njegovim informacijama prodana, i to V2 grupi iz Vinkovaca, stečajni upravitelj Tomislav Đuričin o tome ne zna ništa.

Na sjednici Županijske skupštine, odgovarajući na vijećničko pitanje Vladimira Kubelke ima li informaciju što se događa s HOC-em, Vučić je odgovorio da je, koliko zna, prodan.

– Koliko imam informaciju, na drugom natječaju koji je stečajni upravitelj objavio, je izlicitiran, prodan, Bjelolasica i restoran Sabljaci, bez Begova Razdolja. Na natječaju je prošla V2 grupa iz Vinkovaca. Da li je plaćeno, ne znam, izjavio je Vučić.

Zanimljivo, otprilike  u vrijeme dok je Vučić objavljivao famoznu prodaju HOC-a, stečajni upravitelj Đuričin je u izjavi za KAportal rekao da HOC nije prodan, te da će tek sljedeći tjedan biti ponovo oglašena prodaja. Napomenuo je tek da je stigla jedna ponuda za restoran Sabljaci, no nije precizirao o kome se radi, već samo da ćemo moći pratiti na web stranicama HOC-a.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest