OGULIN

"Kralj laminata" i njegova tvrtka Bjelin najavili novu investiciju u Ogulinu - u poduzetničkoj zoni gradit će veliku tvornicu

Ogulinska poslovna zona trebala bi dobiti novog investitora, a radi se o tvrtki koja već posluje u gradu Ogulinu. To je Bjelin, d.o.o. poduzeće Darka Pervana kojeg mediji često nazivajui "kralj laminata" iz Švedske. Nakon što je preuzeo Tehnodrvo, samo se širi proizvodnja, radnici su dobili  veće plaće, a najavljuju se nova zapošljavanja i gradnja novih pogona.

Delegacija Grada Ogulina predvođena gradonačelnikom Daliborom Domitrovićem s Pervanom je obišla ogulinsku poduzetničku zonu koja još nije zaživjela u onom obujmu kakvu su je još prije petnaestak godina zamislili.

Po pisanju OGportala, Uprava Bjelina je donijela odluku da ulazi u novu investiciju, u izgradnju tvornice, te će za tu svrhu kupiti 230 tisuća četvornih metara zemljišta u zoni.  Pripremu za ovaj zahvat već su odradili ogulinski gradski vijećnici, kad je na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća donijeta odluka da se zemljišta u Poduzetničkoj zoni stavi u prodaju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

KAportal.hr


Reci što misliš!