NADZOR I IZVIDI

Afera Nakaze: Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu delegirano u slučaju koji je zaprepastio Hrvatsku! Provest će izvide i razgovarati sa svjedocima

foto ilustracija KAportal/Danas.hr

Za izvide je delegirano Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu, no kad će izvidi biti gotovi, glavni državni odvjetnik rekao je da to još ne zna

Glavni državni odvjetnik Ivan Turudić potvrdio je jučer da je krenuo nadzor u Šibeniku u poznatom slučaju te da bi mogao biti gotov već u četvrtak. Radi se, naime, pojasnio je Turudić, o nadzoru cijelog rada Državnog odvjetništva i ODO- a i ŽDO-a.

Odgovarajući na pitanja o nadzoru u šibenskom županijskom i općinskom državnom odvjetništvu koje je odbacilo kaznenu prijavu policajke protiv Anne Dujić, kćeri HDZ-ovog dužnosnika i predsjednika uprave Hrvatskih šuma, Turudić je kazao da je krenuo izvanredni nadzor u tim institucijama.

Dodao je i da će se nakon što je taj slučaj delegiran u karlovačko tužiteljstvo ponovno provest izvidi, razgovarati sa svjedocima i donijeti odluku.

– Predmet je delegiran na drugo odvjetništvo. Apsolutno će se razgovarati sa svim svjedocima i izvide će provesti nadležno Državno odvjetništvo. Nadzor bi mogao biti gotov u četvrtak, rekao je Turudić.

Delegirano Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu provest će izvide, no kad će izvidi biti gotovi, glavni državni odvjetnik kaže da zasad to ne može reći.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest