OZALJ

Ozaljski fašuširi preuzimaju ključeve grada Ozlja - tradicija duga preko dva desetljeća nastavlja se i ove godine

Ozaljski fašuširi preuzimaju ključeve grada Ozlja - tradicija duga
preko dva desetljeća nastavlja se i ove godine
23. Maskenbal grada Ozlja 2020. godine

Pripreme za tradicionalni 23. maskenbal u gradu Ozlju u puno su jeku, ove godine održat će se na središnjem gradskom Trgu braće Radić u nedjelju, 23. veljače 2020. godine, s početkom od 15 sati.

Vesela povorka krenut će prema pozornici od prostorija Turističke zajednice Ozalj odnosno popularne „Humićke“ preko trga do pozornice na kojoj je i ove godine organiziran zabavni program. Uz nastupe dječjih skupina, nastupiti će i odrasli Ozaljski fašuširi, Vrhovačke grinte, Vivodinske mačkare, Crveni križ Ozalj i mnogi drugi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ove godine tradicionalni maskenbal u gradu Ozlju spojen se s manifestacijom potapanja pusta u selu Trg, kojem će se suditi na mučilima te s pozornice otpraviti u Trg na izvršenje kazne odnosno potapanje u utorak 25. veljače 2020. godine.

- Ovogodišnji meštri ceremonije su Nikola Čulig – Frenky iz Vrhovca i radijski voditelj Damir Dado Valent. Sve prijavljene skupine odraslih ocjenjivat će i stručni žiri, a ove godine to su Eva Zadro, glavna urednica Trend Radija, Leo Staković, meštar Karlovačkog karnevala i Stjepan Bezjak, ravnatelj Zavičajnog muzeja Ozalj, kažu iz Grada Ozlja, koji su zajedno s Pučkim otvorenim učilištem Ozalj te UDVDR Zrinski i Frankopan Ozalj organizatori ovogodišnjeg maskenbala.

Nagrade na ovogodišnjem maskenbalu su jednodnevni izlet u dogovoru s organizatorom, zatim večera u Pizzeriji Lav u Ozlju te poklon paket OPG Štenta – Zdrava hrana iz PP Žumberak. Svi zainteresirani za sudjelovanje u veseloj povorci pod maskama mogu se prijaviti do 21. veljače 2020. slanjem podataka (broj sudionika, naziv skupine, kontakt) na adresu [email protected] ili najkasnije do 23. veljače 2020. godine do 13 sati na mobitel 095/910-3807. Tradicionalno, na maskenbalu će se na štandovima predstaviti i lokalni proizvođači, koje Grad Ozalj poziva da se prijave za sudjelovanje najkasnije do 20. veljače 2020. godine na mail [email protected]

KAportal.hr


Reci što misliš!