U srpnju u Reti – popust na velik broj artikala, pogledajte promo letak i naš SOS Reta savjetnik

Sezona vanjskih radova je u punom jeku, a u Reti je sezona popusta na veliki asortiman proizvoda. Provjerite akcijsku ponudu u promo letku ili nas posjetite u našem salonu u Zagrebačkoj 37.

Za vas smo u srpnju pripremili posebne ponude i akcije za građevinski materijal i opremu, vrtni asortiman, ogradne sustave, keramiku i kupaonsku opremu.

Provjerite akcijske ponude u srpnju u PROMO LETKU.

SOS Reta savjetnik

Za Vas smo pokrenuli seriju savjetnika s kratkim uputama kako bi vam olakšali vaše radove. Prvi u seriji savjetnika je Polaganje betonskih opločnika. Želite postaviti betonske opločnike a niste sigurni da li znate sve korake?

Skinite SOS Reta savjetnik i saznajte sve o polaganju opločnika brzo i efikasno ili ga pogledajte ONLINE.

KONTAKT: Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska

Maloprodaja: Telefon: 047/638-220 E-mail: maloprodaja@reta.hr

Keramika i sanitarija: Telefon: 047/642-241 E-mail: keramika@reta.hr

www.reta.hr

RADNO VRIJEME: Ponedjeljak – petak: 07 – 18 h Subota: 08 – 13 h

Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest