Caffe bar Ketch – najpoznatiji karlovački “kvartovski kafić” s još boljom ponudom

Karlovački Caffe bar Ketch smješten je Ulici M. Krleže kod trgovačkog centra Konzum i vjerojatno je jedan od najpoznatijih “kvartovskih kafića” u Karlovcu. Osim susjeda i ostalih stanovnika Novog centra koji ne mogu zamisliti jutarnju kavicu bez uživanja na terasi Ketcha, ovaj je kafić napravio i odmak, pa svojom ponudom privlači i goste iz drugih dijelova grada.

Za ljubitelje kave svakako je mamac vrhunska Julius Meinl bar speciale – 100% arabica kava koju Ketch ima jedini u Karlovcu. Za one koji vole nešto žešće tekuće “derivate” stoji raznovrsna ponuda viskija i konjaka, a svakako je impozantna ponuda piva. U Ketchu ih možete naći više od 40 vrsta, a sve to toči ljubazno osoblje na prekrasnoj terasi.

No cijene su ono što će vas posebno zaodovoljiti. Kutjevo litra i voda 60 kuna, kava + Cedevita 10 kuna, Heineken 0,33 samo 10 kuna. U Ketchu se može popiti i odlično Vukovarsko pivo, Sarajevsko pivo, Velebitska svijetla, tamna ili “Kasačko”. Također, Ketch ima i nefiltrirano Apatinsko pivo, Osječko, Nektar, Coronu i Desperados u meksičkom duhu sve do samostanskih belgijskih poslastica Leffe i Affligem.

Vidimo se u Novom centru, dotad više informacija na FB stranici Caffe bara Ketch.

Sponzorirani članak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest