PROMO

Promocija projekta “Održivi turizam kroz društveno poduzetništvo” na “Međunarodnom sajmu turizma – Place2go 2022.”

Projekt uskoro završava, a ovom prilikom predstavljamo vam i informativno-promotivni letak!

U ponedjeljak 08.04.2022. u trajanju od 17.00 do 19.30 sati održan je 8. informativni događaj u okviru projekta “Održivi turizam kroz društveno poduzetništvo”. Informativni događaj proveden je u “Areni Zagreb” prilikom održavanja “Međunarodnog sajma turizma – Place2go 2022.” Naime, Karlovačka županija u sklopu ove manifestacije također je imala izložbeni štand na kojem su bili okupljeni dionici iz sektora turizma – turističke zajednice i agencije s područja Karlovačke županije. Ova prigoda iskorištena je za promociju samog projekta i širenje koncepta društvenog poduzetništva. 

Uvodno predstavljanje projekta i projektnog tima započeo je Krešo Rogoz (vlasnik agencije Croatia Open Land d.o.o. koja je nositelj ovog projekta), a projektne aktivnosti predstavila je voditeljica projekta Tatjana Polović. Nakon toga je profesorica Andreja Primužak nazočnima pojasnila osnovne principe društvenog poduzetništva. 

Zatim je projektni tim nastavio s obilaskom štandova drugih županija i regija te na isti način nazočne informirao o projektu i projektnim aktivnostima. Tom prilikom izravno je informirano ukupno oko pedesetak osoba te je s nekima od njih dogovorena suradnja i razmijenjeni su kontakti. 

Projekt uskoro završava, a ovom prilikom predstavljamo vam i informativno-promotivni letak!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest