HEINEKEN ZAPOŠLJAVA

U pivovari u Karlovcu traže sezonske vozačice i vozače viličara pod jednakim uvjetima kao i za stalne zaposlenike

Mogućnost stalnog zaposlenja nakon sezone, bonus, regres, uskrsnica, naknada za troškove prijevoza, ali i osiguran smještaj za sve one koji stanuju u mjestima udaljenima više od 80 kilometara od pivovare samo su neke od pogodnosti

Sezonski zaposlenici iznimno su traženi u Hrvatskoj, a njihov je rad u čitavom nizu sektora posljednjih godina posebno cijenjen. Sezonsko zapošljavanje usko je vezano uz turizam, sektor koji u našoj zemlji najviše utječe na rast i razvoj gospodarstva. Uz činjenicu da se sezona iz godine u godinu produžava, to pruža mogućnost tvrtkama da ponude dodatna radna mjesta u tom razdoblju te osiguraju duže zapošljavanje sezonskih radnika. Na taj način postižu stabilnost poslovanja, a kupcima osiguravaju vrhunsku uslugu i dostatne količine proizvoda na policama i u ugostiteljskim objektima.

Posao vozača viličara jedno je od traženijih zanimanja, stoga je potencijalnim zaposlenicima, uz konkurentne plaće, nužno ponuditi i niz pogodnosti koje će ih motivirati da se prijave na oglas za posao. Jedan od takvih je i trenutno aktivan oglas kompanije HEINEKEN Hrvatska koji poziva sve zainteresirane i kompetentne za posao vozačice ili vozača viličara i nudi zaista motivirajuć paket pogodnosti za zaposlenike uz mogućnost stalnog zaposlenja nakon sezone.

Pivovara u Karlovcu traži one s dozvolom za upravljanje viličarom za sezonski rad i, svima koji se pridruže kompaniji, nude pakete pogodnosti kao i svojim stalnim zaposlenicima. Uz konkurentnu plaću i mogućnost stalnog zaposlenja nakon sezone, vozači viličara primat će naknadu za troškove prijevoza, naknadu za topli obrok ili će im biti osiguran topli obrok u restoranu, bit će im isplaćeni uskrsnica, regres i bonus te će im biti omogućena kupovina piva, radlera i cidera iz portfelja kompanije po povoljnijim cijenama. Svima onima koji stanuju u mjestima udaljenima više od 80 kilometara od pivovare, kompanija će osigurati i besplatni smještaj u Karlovcu.

Rad je organiziran od ponedjeljka do petka u tri smjene, a prekovremeni, noćni i rad na blagdane plaćeni su 50 ili 100 posto više.

Jedne od prednosti rada u skladištu pivovare svakako su i poticajno okruženje te rad s najnovijim tehnologijama koje istovremeno pružaju najvišu razinu sigurnosti i očuvanja okoliša. Budući će zaposlenici tako imati priliku raditi u zelenom skladištu nove generacije, građenom po ekološkim principima čiji krov krasi 1.380 solarnih panela koji godišnje proizvedu 395.000 kWh struje i smanjuju emisiju CO2 za više od 118 tona.

Električni viličari opremljeni su naprednim sigurnosnim sustavima i pune se u vlastitoj punionici, a koriste i sustav automatskog upravljanja uz tablete i skenere. Kako bi budući zaposlenici savladali rad s novim tehnologijama, osigurat će im se edukacije i mentori koji će ih voditi kroz proces uvođenja u posao. Svi zaposlenici proći će i trening sigurnog upravljanja viličarom što ih čini konkurentnijima na tržištu rada.

Prijaviti se možete putem web stranice HEINEKENA Hrvatska.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest