STARI MAJSTOR, NOVA LOKACIJA

Otvorena roštiljarnica u Bistrou Palma na Baniji! Nadaleko poznati majstor Stole peče na novim “orguljama”

Dok je Stole radio u Tornadu mnoge je smetalo što se dosta dugo moralo čekati na narudžbu, no treba znati i da Stole sve radi na licu mjesta, znači svaki ćevap i uštipak ručno valja neposredno prije bacanja na roštilj

Kao što smo i najavili, majstor Stojan Stojanović Stole ponovo je na svojim “orguljama”, velikom roštilju na drveni ugljen, a nakon 15 godina rada u Tornadu, nadaleko poznati roštilj majstor sada peče u Bistrou Palma na Baniji.

Vrhunski ćevapi

– Napokon novo radno mjesto, nova i stara ekipa nadam se da ćemo puno raditi, dođite kod nas, tu su stari majstor i novi roštilj, rekao nam je ovaj rođeni Leskovčanin koji je svoje umijeće roštiljanja i recepturu vrhunskih ćevapa, vješalica, uštipaka i drugih mesnih delicija već dugo vrijeme dijeli s Karlovčanima.

Da je konačno sve krenulo zadovoljan je i Matija Rožman koji sa svojom suprugom Petrom Bakin Rožman vodi ovaj restoran.

– Veseli što smo radove uspjeli odraditi u roku, Pa čak i prije, a za to su se potrudili naši prijatelji Marko Guštin iz Fretona, te Krunoslav Palajsa i njegov Tehno pal. Tu su i poznati vodomeštar Pero Voda i TK Welditpro iz Ozlja koji nam je napravio konstrukciju i panele, kao i Elektrousluge Kostelac vlasnika Marinka Kostelca.

Što manje čekanja

– U ponedjeljak sve kreće, ovo su bile probe ali već je odaziv velik. Želimo da ljudi budu zadovoljni i da ne bude velikog čekanja na narudžbe. Potrudili smo se da napravimo što veći roštilj da vremenski rok narudžbi bude što kraći, rekao je Matija.

Podsjetimo, dok je Stole radio u Tornadu mnoge je smetalo što se dosta dugo moralo čekati na narudžbu, no treba znati i da Stole sve radi na licu mjesta, znači svaki ćevap ili uštipak ručno valja neposredno prije bacanja na žar.

Matija je podsjetio da se koristi domaće meso s domaćih farmi, a u ponudi Palma ima i lokalna vina iz ozaljskog kraja, graševinu i cabernet sauvignon obitelji Bakin. U budućnosti će obogatiti ponudu točenih piva, moguće i lokalnih craftova.

Nazovite za rezervaciju

– Stole je nadaleko poznat i očekujemo gužve, a s obzirom na kapacitet, molio bih goste da prije nazovu, rezerviraju mjesto ili svoju porciju, rekao nam je Matija.

Pogledajte FOTO GALERIJU…

Iz naše mreže
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest