PROMO

Tko se zna prijaviti na Facebook, poslati mail ili Viber poruku znat će koristiti i rješenja Reset IT-a, softverske tvrtke iz Karlovca

Tko se zna prijaviti na Facebook, poslati mail ili Viber poruku
znat će koristiti i rješenja Reset IT-a, softverske tvrtke iz
Karlovca

- Tko se zna prijaviti na Facebook, poslati mail ili Viber poruku znat će koristiti i naša rješenja, objašnjenje je direktora Marka Vidmara. Reset IT d.o.o. je softverska tvrtka iz Karlovca koja uz izradu web i mobilnih aplikacija po narudžbi radi i na inovativnim i naprednim SaaS rješenjima i Cloud aplikacijama.

Kod same ideje i razvoja SaaS rješenja vodimo se pojednostavljenju u procesu komunikacije i ubrzavanjem procesa u poslovanju. Vođeni tom idejom nastao je naš - Orderon – alat za komunikaciju, nabavu i narudžbe. Inovativnost tog rješenja je u tome da je jednostavan za implementaciju i upotrebu, dostupan, komunikacija unutar softvera prilagođava se samoj organizaciji te se poslovni subjekti mogu jednostavno povezivati i uspostavljati dobavljačke odnose / lance s drugim subjektima, a sve to poštivajući maksimalnu sigurnost, sljedivost i pohranu podataka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osnovni modul aplikacije je dostupan i može se besplatno isprobati na stranicama https://reset-oms.com/. Trenutno nadograđujemo i dodatne module, prema informacijama korisnika jedan koji se pokazao vrlo interesantnim je npr. analitika koja će menadžmentu nuditi prikaz konkretnih podataka i brojki vezanih uz nabavu ili narudžbe.

Orderon je super junak nabave i naravno da ima plašt ! Dizajn junaka smo povjerili našem karlovačkom ilustratoru i karikaturistu Peđi Cetinjaninu. Vjerujemo da će Orderon izazvati simpatije kod naših korisnika ne samo svojim izgledom nego i funkcionalnostima.

Orderon je aplikacija koja je u fazi testiranja dodatnih modula i trenutno je dostupan osnovni modul. Aplikacija postoji i u mobilnoj verziji i uskoro će se naći i u App storeu te će tako biti dostupna cijelom svijetu. Cilj nam je napraviti dostupan i učinkovit softver za domaće i strano tržište tako da je aplikacija također dostupna i na engleskom jeziku. Daljnji planovi su nam veliki ... već unaprijed imamo ideje za mnoga inovativna rješenja koja planiramo razvijati a koja unaprjeđuju poslovanje.

U planu nam je ove godine certifikacija po normi ISO 9001 Upravljanje kvalitetom i 27001 Upravljanje informacijskom sigurnošću čime ćemo potvrditi kvalitetu i sigurnost naših proizvoda te olakšati ulazak na inozemno tržište.

Radimo također na projektima izrade aplikacija po narudžbi klijenta, a također smo i Microsoftov partner te možemo pomoći u digitalnoj transformaciji pri integraciji raznih aplikativnih rješenja i usluga MS Office 365 za poslovne korisnike https://www.reset-it.hr/clanak/37/office-365-novo-u-ponudi.

Trenutno radimo za strane klijente koji nas angažiraju na svojim projektima, a paralelno razvijamo svoje proizvode i radimo za domaće klijente softver po „narudžbi i mjeri“. Planiramo i nova zapošljavanja, kontakti i informacije o tehnologijama s kojom radimo su na našim web stranicama pa se svi zainteresirani mogu javiti.

Ovim putem želimo se zahvaliti i Županijskoj komori Karlovac što nam je ustupila besplatan poslovni prostor te nam tako omogućila da dodatna sredstva uložimo u razvoj.

Sponzorirani članak

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.