PROMO

Dani otvorenih vrata u prodajno - servisnom centru ZAK u Karlovcu

Dani otvorenih vrata u prodajno - servisnom centru ZAK u Karlovcu

Novi Renault Clio otkrijte na Danima otvorenih vrata 27. i 28. rujna od 8-20 sati u Vašem Renault prodajno-servisnom centru ZAK u Karlovcu, Zagrebačka 15c.

Novi Renault Clio je peta generacija koja se može pohvaliti s maksimalnih 5 zvjezdica od strane Euro NCAP-a. Stoga ne propustite priliku da od 27. do 28. rujna 2019. godine na Danima otvorenih vrata posjetite prodajno - servisni centar ZAK iz Karlovca gdje će vam, osim predstavljanja i probnih vožnji novog modela Renault Clio, biti omogućene brojne pogodnosti na usluge servisa svog trenutnog Clio vozila.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od pogodnosti izdvajamo:

* Za svaku iskorištenu paketnu uslugu za vaš Renault CLIO dobivate uslugu Renault Pomoć na cesti za samo 1 kn * Svaki vlasnik vozila Renault CLIO za obavljenu uslugu ovlaštenog servisa u iznosu već od 350 kn s PDV-om dobiva paket sigurnosti. * Paket Sigurnosti uključuje: - pokrivač - svjetiljka - strugač za led * Pregled vašeg vozila Renault CLIO za samo 1 kn * 20% popusta na set obvezne opreme za vaš Renault CLIO

Za više informacija preuzmite letak ili posjetite Renault stranicu https://www.renault.hr/

Autokuća ZAK d.o.o. je ovlašteni koncesionar i prodajno-servisni centar za Renault, Dacia i Nissan vozila sa sjedištem u Zagrebačkoj 15c u Karlovcu. Počeci tvrtke sežu u 1995. godinu kada je ZAK započeo s radom na lokaciji Draganić. Godine 2005. otvoren je novi prodajno-servisni centar u novoformiranoj karlovačkoj poslovnoj zoni Ilovac, odnosno na lokaciji gdje se i danas nalazi sjedište tvrtke. Unutar grupacije Renault-Nissan tvrtka ZAK d.o.o. nudi prodaju novih i rabljenih vozila, servis i prodaju rezervnih dijelova te limarske i lakirerske usluge.

Više informacija na https://www.zak.hr/

Promo tekst

Izdvojeno


Reci što misliš!