PROMO

U prosincu u RETI: Potražite popuste na brojne "zimske" artikle - u katalogu pogledajte savjete kako se pripremiti za zimu

U prosincu u RETI: Potražite popuste na brojne

Reta katalog za prosinac donosi korisne savjete kako se najbolje pripremiti za zimu i osigurati bezbrižne zimske mjesece u toplini svoga doma.

Zima je već na pragu, a unatoč varljivim temperaturama još ne možemo znati kako opaku zimu nam donose predstojeći mjeseci. Iako je došlo do osjetnog zahlađenja to i dalje nije ona prava zima koju svi poznajemo. Mnogi su već krenuli sa zimskim pripremama ili su marljivo riješili sve potrebne korake kako bi proveli sigurnu zimu u svome domu. Pod sigurnu zimu mislimo na zimu bez neplaniranih popravaka i problema do kojih može doći ako se određene stvari previde ili zanemare. Priprema doma, okućnice, automobila i ostalih elemenata za zimu može vas spasiti od značajnih novčanih izdataka i glavobolje. Provjerite savjete koje donose Reta stručnjaci i uživajte u zimskome razdoblju u toplini svoga doma!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prosincu potražite popuste na: lopate za snijeg, tekućine za zimsko pranje stakla, strugače leda, metlice brisača, gumene tepihe, antifriz, akumulatore, el aparate za zavarivanje, zimske kape i jakne, varilačke hlače, varilačke maske i oprema, kliješta, elektrode i sol za odleđivanje.

Reta katalog možete skinuti OVDJE ili ga prelistati ONLINE. Ostanite u toku s najnovijim akcijama I popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

Potičemo vas da nas posjetite na adresi Zagrebačka 37 gdje Vam naše ljubazno osoblje stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Također na raspolaganju Vam stoji naša web stranica za sve dodatne informacije.

KONTAKT: Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska

Maloprodaja: Telefon: 047/638-220 E-mail: [email protected] Keramika i sanitarija: Telefon: 047/642-241 E-mail: [email protected] [email protected]

www.reta.hr

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU...

RADNO VRIJEME: Ponedjeljak – petak: 07 – 16 h Subota: 08 – 13 h

Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.

Sponzorirani članak


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.