PROMO

Posjetite Advent na Plitvičkim Jezerima i u Korenici

Posjetite Advent na Plitvičkim Jezerima i u Korenici

Brojimo sitno do Božića i Nove godine, a ove godine adventski program u Općini Plitvička Jezera vam nudi razne aktivnosti i zanimljivosti kojima možete upotpuniti svoj posjet prirodnim ljepotama ovog kraja.

Snijeg je pao i magičnim prizorima s Plitvičkih Jezera svjedočimo već danima, a zabavne aktivnosti u prosincu na Plitvičkim Jezerima i Korenici traju sve do proslave Nove godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nova velika atrakcija koja će privući brojne posjetitelje je otvoreno klizalište na Mukinjama koje će biti otvoreno sve do 15. siječnja. Na klizalištu se svakodnevno okupljaju radosni mali klizači, a oni malo veći raspoloženi za više adrenalina uživaju na skijalištu i sanjkalištu.

Osim sportskih uživanja, u petak 21. prosinca održat će se i super event "Party 65+" koji će okupiti osobe starije dobi na veseloj blagdanskoj proslavi sa početkom u 13 sati.

Dan nakon toga, u subotu ujutro 22. prosinca organizirano je druženje ispred Gradske knjižnice u Korenici uz božićne pjesme, kuhano vino i kobasice za sve građane i posjetitelje.

Veseli mjesec završava dvostrukom proslavom Nove godine u Korenici. Najprije u podne s dočekom za najmlađe i prigodnim programom te u večernjim satima na velikoj proslavi uz GS bend i zabavu do ranih jutarnjih sati.

Sva događanja su otvorena za javnost, besplatna i svi su dobrodošli na veseli prosinac u Općini Plitvička Jezera!

Sponzorirani članak


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.