PROMO

Pauza.hr, vodeći servis za online naručivanje hrane u Hrvatskoj, dostupna i u Karlovcu

Pauza.hr, vodeći servis za online naručivanje hrane u Hrvatskoj,
dostupna i u Karlovcu

Servis Pauza.hr dolazi u Karlovac Online naručivanje hrane iz restorana •besplatna dostava iz McDonald'sa

Prilikom naručivanja možete koristiti i filtere: pomoću njih možete odabrati restorane s popustom ili one u kojima se plaća online. Restorane možete sortirati i po njihovim ocjenama, najbržoj dostavi ili iznosu minimalne narudžbe. Također ih možete pretraživati i po tipu kuhinje koji nude: domaća kuhinja, pizze, roštilj, talijanska kuhinja, meksička kuhinja, kebab itd.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A kad pojedete, možete ocijeniti restoran i ostaviti svoj komentar na koji vam restoran može i odgovoriti. Sve je anonimno jer pri registraciji na Pauzu birate svoje korisničko ime, a ono može biti potpuno različito od vašeg stvarnog imena.

Tu je i PauzaGO

Neki restorani nemaju organiziranu vlastitu dostavu, ali tu uskače PauzaGO. Ta usluga znači da hranu dostavljaju posebni Pauzini dostavljači. Prepoznat ćete ih po velikim torbama u Pauzinoj narančastoj boji. Restorani koji nude ovu uslugu imaju ikonicu PauzaGO na stranici i aplikaciji. A najbolje od svega, jedan od tih restorana je i McDonalds! Iz kojeg PauzaGO dostavlja besplatno!

Već smo rekli da je među restoranima iz kojih dostavlja PauzaGO i McDonald's. Tako je, Karlovčane sada od Big Tasty McMenua, Happy Meala i Big Maca dijeli samo jedan klik na internetu ili mobilnoj aplikaciji i jedno zvono na portafonu.

Prednosti Pauze

Prednost Pauze.hr nije samo u tome što ne morate imati desetine letaka raznih restorana i pizzerija naguranih u nekoj ladici nego i u tome što, zahvaljujući ocjenama i komentarima, možete znati koji je restoran i koja jela najbolja.

Uz to, Pauza ima 12 godina iskustva diljem Hrvatske i zna kako da svoje korisnike učini zadovoljnima i sitima. Ako i dođe do problema, tu je iskusna Pauzina korisnička služba koja će uvijek spremno pomoći ako hrana zapne u prometu.

Više o Pauzi.hr

Pauza.hr postoji od 2008. i vodeći je servis online naručivanje hrane u Zagrebu. Nudi dostavu iz preko 300 restorana, a dosad je preko Pauze.hr prošlo više od nekoliko milijuna narudžbi. Pauza.hr pokrenuta je kao start-up projekt u Zagrebu, proširila je svoje usluge i na Split, Zadar, Pulu, Rijeku, Veliku Goricu, Sesvete i Karlovac. 2019. godine Pauza uvodi uslugu PauzaGO, vlastitu dostavu iz restorana koji inače ne nude dostavu.

Više informacija potražite na pauza.hr ili posjetite facebook.com/pauzahr.

Sponzorirani članak

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.