PROMO

JEAN D'ARCEL

Otvoren Beauty Salon Aurora na Baniji - jedini u Karlovcu koji radi s vodećim francuskim brendom u kozmetičkoj industriji

Otvoren Beauty Salon Aurora na Baniji - jedini u Karlovcu koji radi s vodećim francuskim brendom u kozmetičkoj industriji

Beauty Salon Aurora otvorio je svoja vrata 4. svibnja 2020. Jedini je u Karlovcu koji radi isključivo s vodećim francuskim brendom u kozmetičkoj industriji - Jean d’Arcel.

U svijetu profesionalne kozmetike ime Jean d’Arcel sinonim je vrhunske kvalitete, luksuza i dokazanih rezultata. Brend je prvi put predstavljen 1960. godine u Parizu, kao inovativni koncept njege lica i tijela, danas je prisutan u više od 40 zemalja svijeta i posvećen je očuvanju okoliša i strategiji održivog razvoja.

Jean d`Arcel ekskluzivne linije proizvoda temelje se na tradicionalnoj recepturi, najboljim sastojcima, vrhunskom poznavanju metoda i pristupa u očuvanju prirodne ljepote i zdravlja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kavijar, arganovo ulje, japanska trešnja, vitamin C, retinol samo su neki od izrazito učinkovitih sirovina brojnih Jean d’Arcel linija za žene i muškarce koji su prilagođeni svim potrebama i svim tipovima kože.

Osim preparativne i dekorativne kozmetike, Jean d’Arcel nudi i brojne tretmane: anti-aging i lifting s morskom pjenom i oligo elementima, tretman regeneracije i revitalizacije, tretman za izbjeljivanje tamnih mrlja i lifting lica, hijaluronski tretman za anti-aging i lifting lica, mikrodermoabrazija i lifting lica, tretmani s ekstraktima svile uz masažu tajlandskim energetskim prstenovima, te tretmani zlatom. Kako bi ponudio potpunu njegu lica i tijela, Jean d’Arcel je razvio i proizveo aparativni program u funkciji zdravlja i ljepote, čime postaje inovator na području kozmetike.

Kako sve bolje razumijemo kožu i njezin način funkcioniranja, nije iznenađenje da probiotici imaju važnu ulogu u novim kozmetičkim proizvodima. ARCELMED je linijasa probioticima i  ugljikohidratima koji negativno utječe na rast patogena i čuvaju kožu, balansiraju i vraćaju elastičnost. To je jedina linija koja je namijenjena ženama koje su prošle kemoterapiju.

Od klasičnih tretmana nudimo masaže lica i tijela, depilacije, čišćenja lica, pedikuru, njegu lica, profesionalni make-up, a uskoro nam u ponudu stiže i manikura te ugradnja noktiju i trajni lak.

Od posebnih tretmana izdvajamo mikrodermoabraziju lica, microneedling, ultrazvuk lica, plazmu, zatezanje tijela, tretmane mršavljenja, anticelulitne tretmane, tretmane protiv starenja kože, solarij, IPL tretmane te mezoterapiju lica. 

Uz raznovrsne tretmane, nudimo i maloprodaju Jean d'Arcel kozmetike.

Veselimo se vašem dolasku!

Beauty Salon Aurora, Matka Laginje 1 (I. ulaz, II. kat, iza salona namještaja i restorana) - 047/731-551

Pratite nas na Facebooku i Instagramu gdje darujemo naše pratitelje vrijednim nagradama i popustima...

Izdvojeno


Reci što misliš!