PROMO

oprezno

Čistoća apelira na Karlovčane da sve što mogu obavljaju telefonom i on line: Štitimo svoje i zdravlje okoline!

Čistoća apelira na Karlovčane da sve što mogu obavljaju telefonom i on line: Štitimo svoje i zdravlje okoline!
Čistoća

Korisnicima su na raspolaganju Čistoćini telefoni i e-mail adrese

Zbog prevencije i zaštite od potencijalnog širenja korona virusa, karlovačka Čistoća apelirala je na korisnike svojih usluga da sve što mogu, od upita i reklamacija nadalje, rješavaju telefonom ili e-mailom.

Podsjetili su da su im na raspolaganju telefoni i e-mail adrese tvrtke: upiti i reklamacije: radnim danom od 7 do 15 sati 047/601-494, e-mail: [email protected]; centrala: 047/611-918, e-mail [email protected].

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Isto tako, zamolili su Karlovčane da besplatan odvoz glomaznog otpada, na koji imaju pravo jednom godišnje, naručuju isključivo putem e-obrasca na njihovoj web stranici www.cistocaka.hr, na kojoj mogu i preuzeti, odnosno, isprintati obrazac zahtjeva te ga popunjenog i skeniranog poslati na [email protected]

Također, zamolili su i da odvoz glomaznog otpada i šute uz plaćanje, građani dogovaraju telefonski od 7 do 13 sati, a uplate obave na žiro-račun tvrtke putem opće uplatnice ili internet bankarstva, za što je kontakt telefon: 047/613-318, a e-mail adresa za slanje dokaza o uplati: [email protected].

- Zahvaljujemo građanima na dosadašnjoj suradnji i razumijevanju. Ostanimo i dalje svi odgovorni i poštujmo mjere zaštite zdravlja; time štitimo svoje zdravlje i zdravlje okoline, poručili su iz Čistoće.

Izdvojeno


Reci što misliš!