PROMO

NOVO U RETI

U Reta katalogu za kolovoz potražite brojne akcije i popuste, a tu je i priručan savjetnik za uređenje eksterijera doma: "Ideje dekoriranja vrta i okućnice"

U Reta katalogu za kolovoz potražite brojne akcije i popuste, a tu je i priručan savjetnik za uređenje eksterijera doma:

U kolovozu potražite popuste na: dekorativni kamen, oblutak, ubodne i motorne pile, kanalizaciju i odvodnju, šahtove, ljestve i zaštitne cipele.

Vrt i okućnica prve su naznake našeg smisla za stil i uređenje. To je obično prva stvar koju gosti primijete. Osim što služi kao svojevrsni pokazatelj našeg smisla za uređenje, još važnija namjena je za udobnost vlastitog boravka. Okućnice su ekstenzije doma i nas samih, s toga je najvažnije da ih uredimo gledajući isključivo vlastite želje i zamisli, ono što je nama najprivlačnije. Kako bi što bolje uživali u zasluženome vremenu za vlastiti mir, bitno je da vrt i okućnica prije svega odgovaraju vašem ukusu, da se samim boravkom u svom prostoru ugodnije osjećate.

U kolovozu potražite popuste na: dekorativni kamen, oblutak, ubodne i motorne pile, kanalizaciju i odvodnju, šahtove, ljestve i zaštitne cipele.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Reta katalog za kolovoz možete prolistati online!

Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

Nalazimo se na adresi Zagrebačka 37 gdje Vam naše ljubazno osoblje stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Također na raspolaganju Vam stoji i naša web stranica za sve dodatne informacije.

KONTAKT: Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska
Maloprodaja: Telefon: 047/638-220 E-mail: [email protected] 

RADNO VRIJEME: Ponedjeljak – petak: 07 – 17 h Subota: 08 – 13 h 

Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.

Izdvojeno


Reci što misliš!