PROMO

PREDSTAVLJANJE REZULTATA EU PROJEKTA

Povećanje konkurentnosti društva RKR d.o.o. kroz informatizaciju poslovnih procesa

Povećanje konkurentnosti društva RKR d.o.o. kroz informatizaciju poslovnih procesa

Tvrtka RKR d.o.o. uspješno je završila provedbu EU projekta "Povećanje konkurentnosti društva RKR d.o.o. kroz informatizaciju poslovnih procesa".

Cilj projekta je povećati konkurentnost i učinkovitost poslovanja društva RKR d.o.o. kroz uvođenje moderne informacijsko-komunikacijske tehnologije sa svrhom: optimiziranja procesa iz područja revizije, povećanja kvalitete komunikacije s klijentima, unaprjeđenja organizacije rada projektnih timova, modernizacije procesa edukacije zaposlenika te uklanjanja sigurnosnih izazova.

RKR je ovim projektom nabavio 6 stolnih i 3 prijenosna računala, 12 monitora, prezentacijski ekran i UPS, te programske licence za Office i specijalizirani revizorski program IDEA. Ulaganjem je riješen strateški razvojni problem nedovoljne učinkovitosti poslovnih procesa koji omogućavaju pružanje usluga društva. Projektnim ulaganjem unaprjeđeno je 6 poslovnih procesa, a omogućiti će zadržavanje postojećih 8 radnih mjesta, otvaranje 1 novog radnog mjesta te povećanje prihoda od prodaje za 14% do 2022. godine. Postojeći i potencijalni klijenti će zahvaljujući ovom ulaganju imati na raspolaganju kvalitetniju uslugu.

Ukupna vrijednost projekta je 188.709,63 kn, pri čemu su prihvatljivi troškovi 150.969,38 kn, a bespovratna potpora iznosi 98.130,09 kn. Intenzitet sufinanciranja iznosio je 64,99%. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a projekt se provodi unutar Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. Provedba projekta započela je 1. veljače 2020., a projekt je završen u kolovozu 2020. godine.

Kontakt osoba za dodatne informacije je voditeljica projekta, Sanda Bižić, e-mail: [email protected], tel: 047/646-252.

Sadržaj ovog internet članka isključiva je odgovornost tvrtke RKR d.o.o.

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.