PROMO

DO KRAJA RUJNA

Senzacionalni popusti PELETA u TERMOTRGOVINAMA FRAK

Senzacionalni popusti PELETA  u TERMOTRGOVINAMA FRAK

Posjetite poslovnice TERMOTRGOVINE FRAK i zagrijte svoj dom.

Tvrtka FRAK d.o.o. u ponudi ima pelete proizvođača Šišarka d.o.o. po senzacionalnim cijenama. Opremite se za predstojeću zimu po cijeni od samo 29,25 kn/vreća 15 kg  A1 klasa i 26,25 kn/vreća 15 kg A2 klasa za kartično i gotovinsko plaćanje od 1. 9. - 30. rujna 2020. godine. Samo za vas u tom periodu firma Frak prijevoz organizira GRATIS.

Na hrvatskom tržištu, u tvornici Šišarka d.o.o. proizvode se pelete od trupaca bukve iz lokalnih resursa naših hrvatskih šuma . Suvremeni i učinkovit pogon za proizvodnju, strogi nadzor i certificiranje jamče najbolje pelete za najsuvremenije i racionalnije korištenje najstarijeg prirodnog goriva koje koristi čovjek. Tijekom proizvodnje peleti prolaze strogu kontrolu kvalitete. Na tržište odlaze samo oni peleti čija je kvaliteta zadovoljila propise tijekom cijelog proizvodnog procesa.

Ono što se kvalificira i dalje u proizvodnji Šišarke d.o.o. je potvrda o održivom upravljanju šumama koje potvrđuje vijeće FSC, garantira potrošačima da se u proizvodnji peleta koristi samo kvalitetno drvo iz lokalnih resursa, te da krajnji proizvod ne uzrokuje štetu okolišu. 

Posjetite poslovnice TERMOTRGOVINE FRAK i zagrijte svoj dom.

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.