PROMO

SVE U TERRANOVI!

Znanjem stranih jezika do “svijeta na dlanu”!

Znanjem stranih jezika do “svijeta na dlanu”!

Bez obzira jeste li početnik ili napredni korisnik, imate li 2 ili 73 godine, mi imamo tečaj za Vas.

Učenje je dio naše svakodnevice i potrebe. Učimo stalno, u hodu, u učionici, online….

Ako nas je Covid-19 nešto naučio, onda je zasigurno to da nam znanje stranih jezika otvara vrata u svijet i kada nam zdravstvene mjere zatvore granice i ograniče kretanje. Poznavanjem stranog jezika otvaramo vrata mogućnostima izvan naših geografskih okvira. Stoga je pravo vrijeme da učinite prvi korak, za sebe ili svoje najmilije. Upišite tečaj stranog jezika – pridružite nam se!

Bez obzira jeste li početnik ili napredni korisnik, imate li 2 ili 73 godine, mi imamo tečaj za Vas.

Ono što kod nas možete očekivati su male grupe (do 8 polaznika), prostrane i SIGURNE učionice, kvalitetne nastavne materijale svjetski priznatih izdavača, kvalitetne predavače (izvorne govornike), povoljne cijene. Uz naše stručno vodstvo, doći ćete do svog cilja – samostalnog korištenja stranog jezika na konverzacijskoj razini. A sve to uz razvijanje svih jezičnih kompetencija na zanimljiv način.
Tečajeve koje nudimo održavaju se u učionicama, ali svojim polaznicima nudimo i mogućnost online nastave. Raspored kreiramo zajedno s polaznicima i prilagođavamo ga potrebama naših polaznika.

Za sve čitatelje KAportala odobravamo 5% popusta prilikom upisa, uvjet je da prilikom upisa navedu “tajnu šifru” koja glasi KaP5.

Upisi su u tijeku – A: Gundulićeva 8, M: 099 432 0070, T: 416 296, E: 
[email protected]

Tečajevi počinju 16.09.2020. 

Iz bogate ponude tečajeva stranih jezika, predstavljamo Vam neke od
         
TEČAJEVI ZA KIKIĆE I TEENAGERE

Engleska i njemačka igraonica (3 - 7 godina)

Djeca uče strani jezik kroz igru i pjesmu, upravo onako kako uče materinji jezik. Programe koje nudimo prepuni su pjesmica, brojalica i igara na jeziku koji uče.
Strani jezici za osnovnoškolce

Polaznici od 1. do 8. razreda osnovnih škola na uzrastu primjeren način stječu u početno znanje stranog jezika ili nadograđuju postojeće znanje engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog i španjolskog jezika.

Učenje stranog jezika u škola stranih jezika djeci pruža znatno više od učenja u škola, gdje je strani jezik predmet koji se uči za ocjenu. U školi stranih jezika učimo za znanje! U formativnim godinama razvoja, ništa ne treba ostaviti slučajnosti. Vaše dijete je Vaša najveća investicija.
Strani jezici za teenagere
Teenageri su svjesni značaja poznavanja stranog jezika jer su okruženi tehnologijama koje zahtijevaju upravo poznavanje stranih jezika, kao i način nesputane komunikacije sa svojim vršnjacima koje upoznaju na društvenim mrežama. Stoga je učenje stranih jezika za ovu dobnu skupinu uvijek izazov, kreativan način izražavanja, a ne učenje za ocjenu.

Ovi tečajevi su također i stepenica na putu za polaganje međunarodno priznatih ispita.

Učimo s osmjehom!

YLE ispiti – međunarodni ispiti za najmlađe

Testovi Cambridge Young Learner English (YLE) osmišljeni su posebno za ocjenjivanje mladih polaznika (u dobi od sedam do dvanaest godina).
Pomažu u razvoju engleskog jezika i potiču učenje jezika pomoću niza pažljivo odabranih zadataka razvijenih u skladu s najnovijim nastavnim metodama.

Polaznike BESPLATNO pripremamo za ispite

TEČAJEVI ZA ODRASLE

TEČAJEVI OPĆEG JEZIKA
Od početnika (A1) do naprednog govornika (C2) uz pomoć najboljih udžbenika    na svjetskom tržištu, tehnologije, kvalificiranih i ambicioznih predavača.

TEČAJEVI POSLOVNOG JEZIKA
Već govorite i razumijete engleski, dobro se njime svakodnevno koristite ali željeli biste bolje naučiti poslovne izraze? Muči vas pitanje da li bi Vaši poslovni rezultati bili bolji da bolje reagirate na stranom jeziku u poslovnom okruženju?
Zanimaju vas prijave na međunarodne natječaje za radna mjesta na kojima bi engleski mogao biti službeni jezik?

Imamo prave tečajeve, profesore i materijale za Vas.

Specijalizirani tečajevi za engleski jezik

- Osnove komunikacije na engleskom (English for Socialising)
- Engleski za poslovne sastanke (English for Meetings)
- Davanje prezentacija na engleskom jeziku (English for Presentations)
- Pisanje emailova (English for Emails)
- Uslužne djelatnosti - komunikacija sa klijentima (English for Customer Care)
- Engleski za računovođe (English for Accounting)

Pored gore navedenih tečajeva, nudimo i tečajeve “krojene” prema potrebama naših polaznika. Vi imate ideju – mi imamo rješenje!

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.