PROMO

ZABAVA ZA NAJMLAĐE

Lunapark Čarli na ŠRC-u Korana otvoren do 4. listopada - zagarantirana zabava u najvećem lunaparku ovog tipa u Hrvatskoj

Lunapark Čarli na ŠRC-u Korana otvoren do 4. listopada - zagarantirana zabava u  najvećem lunaparku ovog tipa u Hrvatskoj

Radno vrijeme Lunaparka bit će svakodnevno od 15 do 22 sati. Vikendom će mališani moći uživati i uz predstave i sportske radionice od 16:30 sati.

Jesen u Karlovcu bit će razigrana i šarena uz Lunapark Čarli. Od 12. rujna pa sve do 4. listopada svakodnevna zabava za sve generacije očekuje posjetitelje Lunaparka na obali rijeke Korane, na ŠRC-u Korana. 

Lunapark Čarli u grad na četiri rijeke nakon dugo vremena ponovno dovodi vrtuljke, trampoline, dvorce na napuhavanje, popularni autodrom i ranger. Za testiranje spretnosti bit će tu i adrenalinski park, a za one najmanje popularni vlakići. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radno vrijeme Lunaparka bit će svakodnevno od 15 do 22 sati. Vikendom će mališani moći uživati uz predstave i sportske radionice od 16.30 sati. Na Facebook stranici lunaparka pratite sve informacije o sadržajima i nagradnim kvizovima.

Lunapark Čarli najveći je zabavni park ovakvog tipa u Hrvatskoj stoga pozivamo sve Karlovčane i posjetitelje Karlovca na druženje i originalnu obiteljsku zabavu tijekom rujna.

Svi programi provode se uz poštivanje preporučenih epidemioloških mjera.

Vidimo se u Karlovcu, na obali Korane!

Pratite nas na Facebooku... 

 

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.