PROMO

KAO ŠTO JE I OBEĆANO

Karlovčani do kraja godine salonitne ploče mogu besplatno zbrinuti na Ilovcu - samo ne smiju biti rasute

Karlovčani do kraja godine salonitne ploče mogu besplatno zbrinuti na Ilovcu - samo ne smiju biti rasute

Trošak zbrinjavanja na sebe je preuzeo Grad

Karlovčani će do kraja godine salonitne ploče moći besplatno zbrinuti na Odlagalištu Ilovac. Na njima je samo da ih dovezu složene; trošak je na Čistoći i Gradu, koji je za ovu namjenu osigurao 130.000 kuna.

Povod ovakvoj odluci bilo je ljetošnje nevrijeme koje je brojnim Karlovčanima oštetilo krovove, no besplatno zbrinjavanje salonitnih ploča s krovišta obiteljskih stambenih i pomoćnih objekata mogu iskoristiti svi s područja grada, fizičke osobe, ne one koje obavljaju gospodarsku djelatnost.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Mogu bez naknade zbrinuti građevinski otpad koji sadrži azbest (azbestne ploče), na Odlagalištu otpada na Ilovcu, Zagrebačka 17 d, od 1. listopada do 31. prosinca ove godine. Napominjemo da građani sami trebaju organizirati dovoz na Odlagalište, uz napomenu da salonitne ploče moraju biti na paleti maksimalne visine do 80 cm, zamotane strech folijom ili u vrećama, odnosno, nikako ne smiju biti rasute, poručili su iz Čistoće.

Dodali su da će se otpad zaprimati uz predočenje osobne iskaznice, te ispunjavanje izjave kojom se potvrđuje da je otpad koji s nekretnine koja je na području Karlovca.

Radno vrijeme Odlagališta za kojeg građani mogu dovesti građevinski otpad koji sadrži azbest je: ponedjeljak, srijeda i petak od 7 do 15, te utorak i četvrtak od 12 do 20 sati.

Izdvojeno


Reci što misliš!