PROMO

NA ILOVCU

Škoda salon u Poslovnom centru Auto Hrvatska u Karlovcu - najviši standardi kvalitete i funkcionalnosti

Škoda salon u Poslovnom centru Auto Hrvatska u Karlovcu - najviši standardi kvalitete i funkcionalnosti

U sklopu Auto Hrvatska Poslovnog centra Karlovac posluje i centar rabljenih vozila sa bogatom ponudom rabljenih vozila s jamstvom.

U sklopu Poslovnog centra Auto Hrvatska u Karlovcu na adresi Zagrebačka 15J na Ilovcu već 4 godine uspješno posluje Škoda salon izgrađen po najvišim standardima kvalitete i funkcionalnosti, modernog dizajna kako bi korisnicima omogućili ugodnu kupnju. U salonu korisnici mogu pronaći cijelu gamu Škoda vozila dostupnih na hrvatskom tržištu.

Ovlašteni Škoda servisni centar koji se nalazi u neposrednoj blizini salona s devet servisnih dizalica omogućuje preciznu dijagnostiku, održavanje i radionički popravak vozila u rasponu od brzog servisa do složenih popravka vozila.

U sklopu Auto Hrvatska Poslovnog centra Karlovac posluje i centar rabljenih vozila sa bogatom ponudom rabljenih vozila s jamstvom. ŠKODA servisni centar u Karlovcu ponosno nosi titulu najboljeg ŠKODA servisnog centra u 2019. godini u ovlaštenoj mreži u Hrvatskoj. Radno vrijeme salona i servisa prilagođeno je potrebama korisnika a lokacija i kapaciteti radionice omogućuju lak pristup te brzu i kvalitetnu uslugu i vlasnicima Škodinih vozila iz šire regije.

Kontakt ŠKODA prodajno - servisnog centra:

Adresa: Zagrebačka 15J, Karlovac- Ilovac; tel. 047 658 045; besplatni broj 0800 1952

Radno vrijeme: pon-pet 8-17h, subotom 8-13h

mail: [email protected]

web: https://karlovac.ahautomobili.hr/ 

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.