PROMO

VELIKA PONUDA

Novi webshop drvnog centra Drvona – brzo i jednostavno kupujte iz udobnosti vlastitog doma

Novi webshop drvnog centra Drvona – brzo i jednostavno kupujte iz udobnosti vlastitog doma

Karlovački drvni centar Drvona u izazovnoj 2020. godini napravio je još jedan iskorak u moderniziranju svog poslovanja te poboljšanju iskustva kupaca.

Novi Drvonin webshop www.drvo-trgovina.hr namijenjen je svima koji žele na jednostavan i brz način kupiti proizvode za uređenje interijera bez izlaganja nepotrebnim kontaktima. U našoj modernoj online prodavaonici Vas čeka najveća ponuda laminata, odmah dostupnih sobnih vrata u modernim dekorima, OSB ploča, peleta, suhih greda s jednostavnim izračunom količine te drugih proizvoda.

Kupci mogu birati hoće li im se roba dostaviti na kućnu adresu ili će ju pokupiti u nekom od naših centara, omogućeno je uspoređivanje proizvoda, pretraživanje po dekoru i dimenzijama. Plaćanje je moguće internet bankarstvom, uplatom na račun te karticama.

Stranica www.drvo-trgovina.hr naš je online katalog svih proizvoda koje nudimo ili možemo ponuditi kupcu. Uz webshop www.drvo-trgovina.hr kupnju možete izvršiti i preko naše stranice www.drvona.hr.

Drvona je tvrtka koja se bavi prodajom drvenih proizvoda, izradom namještaja po mjeri te projektima uređenja interijera i opremanja prostora kao i isporukom sobnih vrata po mjeri uz mogućnost izmjere i ugradnje. Nastala je diobom karlovačkog društva Drvo trgovina d.o.o. Baštineći dugogodišnje iskustvo u prodaji i obradi drva, svoje proizvode plasiramo na područje čitave Hrvatske kao i na inozemno tržište.

Uz naše sjedište u Karlovcu (Antuna Mihanovića 7 na Baniji) ostale poslovnice možete pronaći u Gornjem Stupniku kraj Zagreba, Trogiru i Kanfanaru dok smo u Rijeci prisutni pod imenom Drvo trgovina na Kukuljanovu.

Drvona – Vaš drvni centar!

Pogledajte FOTO GALERIJU...

Kontakti: Antuna Mihanovića 7, 47000 Karlovac (Banija kod Supernove)

Tel: 047 646 044; E-mail: [email protected]; Web 1: www.drvona.hr; Web 2: www.drvo-trgovina.hr

Facebook: https://www.facebook.com/drvona

Instagram: https://www.instagram.com/drvona/?hl=hr

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.