PROMO

ODMOR U PRIRODI

Covid, restriktivne mjere, zabrana putovanja....ne dopustite da vam pokvare zimske praznike već iskoristite priliku i otkrijte skrivene dragulje naše županije

Covid, restriktivne mjere, zabrana putovanja....ne dopustite da vam pokvare zimske praznike već iskoristite priliku i otkrijte skrivene dragulje naše županije

U čarobnoj prirodi i savršeno sigurnom komforu Plitvice Holiday Resorta lako je pomisliti da ste jedini na svijetu.

Plitvice Holiday Resort svojim posjetiteljima nudi različite vrste smještaja, vrhunsku gastronomsku ponudu, neodoljivo zabavne popratne aktivnosti i prekrasna mjesta za  istraživanje.

Romantično udaljen od užurbanog života, a fantastično uklopljen u bajkovitu prirodu, ovaj nezaboravan ambijent dostupan vam je po posebnim akcijskim cijenama sve do 8. siječnja 2021. Smještaj u mobilnim kućicama za četiri odrasle osobe i mogućnošću dodatnog ležaja po posebnoj cijeni od 1.499 kn za dvije noći, te u standardnim dvokrevetnim sobama za 799 kn za dvije noći s doručkom. 

Ukoliko vas zanima jedinstveno iskustvo boravka u kućicama u krošnji ili uz jezero, možete ga doživjeti uz promotivnu cijenu od 3.599 kn za dvije noći sa uključenim doručkom u kućici u krošnji za četiri osobe, te 1.499 kn za dvije noći sa uključenim doručkom u kućici uz jezero za dvoje. 

Doživite zimsku čaroliju i i započnite dan pogledom na jedinstveni ambijent.

Informacije o ostalim ponudama možete dobiti na 047/784192 ili [email protected].

Sobehttps://www.plitvice.com/hr/sobe-i-apartmani/
Mobilne kućice, kućice u krošnji i kućice na jezeru https://www.plitvice.com/hr/glamping/

 U sklopu resorta imate caffe bar i restoran s neodoljivim specijalitetima tradicionalne ličke i moderne hrvatske kuhinje. No ako želite, vašu kavicu, vino ili pivo, doručak, ručak ili večeru, dostavit ćemo izravno u vaš smještaj.

Ispratite staru i dočekajte novu godinu u vrhunskom smještaju i idiličnom ugođaju uz romantičnu vožnju kočijom kojom ćete sigurno razveseliti svog partnera ili obitelj. Neka vas topot plemenitih životinja u mislima odvede u neka davno prošla vremena.

Zasebni ulazi u svaku smještajnu jedinicu osiguravaju održavanje sigurnosne distance u čemu nam uvelike pomaže i veličina resorta koji se prostire na više od 4,5 hektara. Našim gostima se trudimo osigurati sigurno okruženje po najvišim standardima, a veliku pažnju posvećujemo čistoći i dezinfekciji prostora Resorta što je potvrđeno i međunarodno priznatim certifikatom o pouzdanosti objekta. Smještajne jedinice se dezinficiraju nakon svakog gosta, dok se zajedničke prostorije dezinficiraju i više puta dnevno.

U čarobnoj prirodi i savršeno sigurnom komforu Plitvice Holiday Resorta lako je pomisliti da ste jedini na svijetu.

U Resortu ni zabave nikad ne manjka. U ovim zimskim mjesecima sigurno neće nedostajati zimskih radosti i aktivnosti. Sanjkanje, grudanje ili samo šetnja kroz prirodu, koja zimi izgleda zaista bajkovito, može se doživjeti unutar samog Plitvice Holiday Resorta i njegovoj bližoj okolici.
 
Bez obzira koje smještajne jedinice odaberete, jedno je sigurno – nezaboravan odmor je pred vama u inspirativnom i očaravajućem ambijentu jedinstvenog Plitvice Holiday Resorta.

Pratite nas na Facebooku i Instagramu

 

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.