PROMO

E-ZAHTJEVI

Čistoća imala poteškoće pri online zaprimanju zahtjeva za odvoz glomalnog otpada - sad sve normalno funkcionira

Čistoća imala poteškoće pri online zaprimanju zahtjeva za odvoz glomalnog otpada - sad sve normalno funkcionira

U Čistoći zahvaljuju građanima na razumijevanju i napominju kako se odmah po utvrđivanju poteškoća krenulo s njihovim otklanjanjem

- Tijekom provjere funkcioniranja sustava zaprimanja zahtjeva za odvoz glomaznog otpada putem e-zahtjeva, utvrđeno je kako su se u razdoblju od 25. siječnja do 19. veljače pojavljivale povremene tehničke poteškoće u sustavu zaprimanja e-zahtjev, javljaju iz karlovačke Čistoće.

S obzirom na to, mole građane koji su u razdoblju od 25. siječnja do zaključno 19. veljače podnijeli zahtjev za odvoz glomanog otpada putem e-zahtjeva na web stranici www.cistocaka.hr da ih telefonski kontaktiraju na broj 047/613 – 318 (radnim danom od 7 – 13h), a kako bi otklonili eventualne propuste u zaprimanju e-zahtjeva za odvoz glomaznog otpada u navedenom razdoblju. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Čistoći zahvaljuju građanima na razumijevanju i napominju kako se odmah po utvrđivanju poteškoća krenulo s njihovim otklanjanjem, što je i napravljeno u vrlo kratkom roku, te građani mogu uobičajeno koristiti e-zahtjev za naručivanje odvoza glomaznog otpada na web stranici.

Izdvojeno


Reci što misliš!