PROMO

RETA D.O.O.

U Reta katalogu za travanj potražite brojne akcije i popuste, a tu je i priručan savjetnik: "Kako urediti svoj vrt?"

U Reta katalogu za travanj potražite brojne akcije i popuste, a tu je i priručan savjetnik:

Nalazimo se na adresi Zagrebačka 37 gdje Vam naše ljubazno osoblje stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

Vrt može biti prava mala oaza, mjesto na kojemu se možete opustiti na svježem zraku i odmaknuti se od svakodnevnih stresova i obaveza. Kako bi što bolje uživali u zasluženome vremenu za vlastiti mir, bitno je da vrt prije svega odgovara vašem ukusu, da se samim boravkom u njemu ugodnije osjećate. Ovisno o tome s kojim dimenzijama vrta radite potrebno je razmisliti čime ga želite popuniti. Volite li više moderne predmete ili starije vintage elemente? Želite li puno manjih ukrasnih predmeta i materijala ili više naginjete minimalističkom stilu? Opcije su brojne, a sve ovisi o ukusima pojedinca. Pročitajte savjetnik i provjerite koje ideje su za vas.

U travnju potražite popuste na: univerzalno pletivo, stupove i žicu, roštilje, proizvode od šamota,  Agrocal granule, asortiman vrtnog alata, motorne pile, akumulatorske bušilice i svrdla, žardinjere, ljepenke, ljepila za keramiku i armstrong ploče.

Reta katalog za  travanj možete prolistati online!

Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

Novo u Reti – proširili smo bravarski asortiman!  Široki izbor čeličnih cijevi, plosnatog i kutnog čelika. 

Za izradu svih vrsta metalnih konstrukcija opće primjene i zahtjevne bravarske radove. Dužine svih elemenata su 6 metara uz mogućnost usluge rezanja od samo 3 kune po rezu. U ponudi imamo:

    • Kvadratne i pravokutne cijevi 
    • Plosnati čelik
    • Kutni čelik 

Pratimo potrebe naših kupaca, naš asortiman svakog dana sve je veći.

Nalazimo se na adresi Zagrebačka 37 gdje Vam naše ljubazno osoblje stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Također na raspolaganju Vam stoji i naša web stranica za sve dodatne informacije.

KONTAKT: Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska
Maloprodaja: Telefon: 047/638-220 E-mail: [email protected] 

RADNO VRIJEME: Ponedjeljak – petak: 07 – 18 h Subota: 08 – 13 h 

Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.