PROMO

STANOVI NA PRODAJU

Završena zgrada u Grabriku i još malo bit će spremna za useljenje - na raspolaganju ima još stanova, provjerite!

Završena zgrada u Grabriku i još malo bit će spremna za useljenje - na raspolaganju ima još stanova, provjerite!

Na raspolaganju za kupnju je još šest stanova veličine od 96, 100 i 105 četvornih metara.

Završena je zgrada Grabrik 2, stanovi su etažirani i ima uporabnu dozvolu tako da je spremna za useljenje već od 1. svibnja.

Kako nam javlja investitor, tvrtka VV razvoj projekata, na raspolaganju za kupnju je još šest stanova veličine od 96, 100 i 105 četvornih metara. 

Za mlade obitelji je moguće ostvariti subvencioniranje kredita putem APN-a.

KONTAKT tel. 091/260-4981

Zgrada uz centralno grijanje na plin i solarne kolektore ima i 15 cm izolacije fasade, čime se postiže visoki energetski razred A+. To jamči uštedu energije u zimskom i ljetnom periodu, kao i visoki komfor stanovanja. Svi stanovi opremaju se klima uređajima bez vidljivih vanjskih jedinica i rekuperatorima zraka čime se osigurava dodatna ušteda energije prilikom prozračivanja prostora.

Od ostalih karakteristika izdvojili bi veliku visinu stanova (2,80 metara od poda do stropa), odvojena brojila za toplu i hladnu vodu, kalorimetre za grijanje za svaki stan, kao i mogućnost odabira garažnog ili vanjskog parkirnog mjesta uz pojedini stan.

Posebna pozornost posvećena je zvučnoj izolaciji stanova i to podova, zidova, ulaznih i sobnih vrata. Dostupnost stanova, nacrte i dodatne informacije provjerite na linku www.vv-nekretnine.hr.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU...

 

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.