PROMO

DRVOTRGOVINA MIKŠA

Pravo je vrijeme za uređenje Vaših terasa, vikendica ili ugostiteljskih objekata!

Pravo je vrijeme za uređenje Vaših terasa, vikendica ili ugostiteljskih objekata!

Za više informacija posjetite naš maloprodajni salon na adresi Ilovac 6, Karlovac ili nam pošaljite upit putem web stranice.


Prvi ovogodišnji topli dani nose nagovještaj proljeća i potiču nas na razmišljanje o uređenju naših terasa i okućnica. Samim dolaskom proljeća provoditi ćemo sve više vremena na otvorenome. Ugostitelji počinju s pripremama za nadolazeću sezonu, ponosni vlasnici novih automobila razmišljaju o tome kako bi bilo dobro napraviti novu nadstrešnicu za svog limenog ljubimca itd. U najmanju ruku svi razmišljamo kako bi barem nekim novim detaljem malo uljepšali balkon ili terasu da nam ispijanje ljetne kave bude utoliko ugodnije.

Drvo trgovina Mikša d.o.o. nudi Vam sve za uređenje terasa i okućnica! U ponudi imamo razne proizvode od drva - podovi za terase, brodski podovi, fasade, grede, lamperije, poluoblice itd. Kod nas možete pronaći i razne alate, strojeve, okove, boje i premaze pomoću kojih možete dodatno obraditi proizvode od drva, postaviti ih, dodati im završni dodir i trajno ih zaštititi.

KVH ili lamelirane grede možete koristiti za razne pothvate – od izrade nadstrešnica i pergola do kompletne obnove krovišta!

Drvene fasade primjenjuju se u modernoj arhitekturi, no isto tako daju poseban izgled obnovljenim objektima. Fasada je jedan od elemenata kuće ili zgrade koji definitivno stvara prvi i ostavlja najsnažniji dojam.

Pod za terasu daje ugodan i tradicionalan izgled Vašoj terasi. Ako preferirate nešto modernije u ponudi imamo WCP podove za terase – kompozit drva i polimera.

Brodski pod je podna obloga koja svojim izgledom podsjeća na palubu broda. Ima široku primjenu u vanjskom ili unutarnjem uređenju.

Izbor lamperije kao zidne obloge dati će Vašem eksterijeru prirodan rustikalan izgled. Može se koristiti i kao podna obloga.

Poluoblica je drvena profilirana zidna obloga. Koristi se za oblaganje zidova, stropova i vanjske fasade. Zbog atraktivnog zaobljenog profila mogu poslužiti i u raznim “Uradi sam” projektima.

Ljepljene ploče izvrsno su rješenje za izradu namještaja i uređenje interijera. Mogu poslužiti za izradu polica, stolova, gazišta za stepenice, ukrasnih kutija itd.

U ponudi imamo i Einhell alate i strojeve - alate vrhunske kvalitete za prave hobi majstore. Električni akumulatorski alati, snažni stacionarni strojevi i kvalitetni vrtni uređaji s izvrsnim odnosom cijene i kvalitete! Dio asortimana kompatibilan je s Einhell Power X-Change sustavom -  baterijski sustav za više proizvoda koji omogućuje pokretanje različitih uređaja s istom baterijom.

Za završne radove u ponudi imamo razne okove, boje i zaštitne premaze za obradu, postavljanje i zaštitu proizvoda od drva. 

Ako želite da Vaša kuća, vikendica, poslovni ili neki drugi objekt budu zamijećeni mi imao ono što Vam treba. Uljepšajte si vlastiti prostor za odmor ili svojim gostima omogućite nezaboravno iskustvo!

Za više informacija posjetite naš maloprodajni salon na adresi Ilovac 6, Karlovac ili nam pošaljite upit putem web stranice. Možete nas pratiti na Facebooku i Instagramu!
                                               SAZNAJTE VIŠE
 

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.