PROMO

AKCIJSKE CIJENE

Inspiracija za kupaonicu iz snova! Provjerite u FRAK-u

Inspiracija za kupaonicu iz snova! Provjerite u FRAK-u

Želite promijeniti izgled svoje kupaonice? Odlično, dođite u FRAK i odaberite opremu za svoju kupaonicu u skladu s trendovima i po akcijskim cijenama!

Ponuda keramike u našim salonima je raznovrsna, različitih modela, boja, oblika i stilova. Trenutno su vrlo popularne pločice s uzorkom mramora, drveta ili betona, pogotovo velikih dimenzija npr. 60x120 cm.

Kupaonski namještaj prilagođen je različitim ukusima i potrebama, a ponudu smo prošarali različitim bojama i namještajem popularnog industrijskog stila koji će vas očarati.

Ovisno o Vašoj želji i veličini kupaonice prostor za tuširanje možete opremiti polukružnom tuš kadom i kabinom ako se radi o maloj kupaonici, a ako Vam je bitna praktičnost i jednostavnost korištenja, preporučili bismo plitke tuš kade sa standardnim tuš paravanima ili walk in stijenama koje vizualno ostavljaju dojam većeg prostora.

Ako biste se radije odlučili za kadu, u našem bogatom asortimanu ćete pronaći široku lepezu kutnih, pravokutnih ili samostojećih kada.

Veliku ulogu pri uređenju ima i sanitarna oprema koja može biti ravnih ili asimetričnih oblika, a posebno bismo istaknuli wc školjke s rimless tehnologijom koju odlikuje funkcionalnost, jednostavnost održavanja i moderan dizajn.

Vizualni dojam se može pojačati odabirom galanterije koja ujedno može pomoći da postignete organiziran izgled u kupaonici. Kod nas ćete pronaći setove od prirodnih materijala i tekstura do otkačenih setova upadljivih boja i dizajna.

Nadamo se da će Vam naš bogat izbor kupaonske opreme omogućiti da uredite svoju kupaonicu iz snova!

VAŠ FRAK

Posjetite nas na adresama i pratite nas na Facebooku... 

POSLOVNICA JELAŠI, Jelaši 70, Karlovac, 047/641-400

POSLOVNICA TRŽNICA, Trg hrvatskih branitelja 4, Karlovac, tel.  047/658-488

POSLOVNICA SLUNJ, Donje Taborište 157/a, Slunj, tel. 047/777-691 

Pogledajte FOTO GALERIJU...

 

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.