PROMO

OBNOVA U ZVIJEZDI

Preostalo još slobodnih poslovnih prostora i stanova u Velikoj vojarni koja uskoro kreće u obnovu - još je otvoren javni poziv, ne propustite!

Preostalo još slobodnih poslovnih prostora i stanova u Velikoj vojarni koja uskoro kreće u obnovu - još je otvoren javni poziv, ne propustite!

Još je ostalo slobodnih stanova i poslovnih prostora u Velikoj vojarni... provjerite i pronađite svoj kutak u karlovačkoj povijesnoj Zvijezdi... U suradnji s Karlovačkom bankom d.d., pretvorit ćemo bivšu vojarnu u stambeno – poslovni centar Trg bana Josipa Jelačića 5 !

Ostalo je još slobodnih stambenih i poslovnih jedinica u Velikoj vojarni u srcu karlovačke povijesne jezgre, pa ne propustite priliku da dođete živjeti ili raditi u jedinstvenom prostoru Zvijezde koja će vrlo brzo doživjeti i kompletnu obnovu. 

Jedan korak k tome je obnova Velike vojarne po jedinstvenom konceptu koji je osmislila karlovačka tvrtka Petračić projekt.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Otvoren je novi javni poziv - zadnji krug objave preostalih slobodnih prostora!

U suradnji s Karlovačkom bankom d.d., pretvorit ćemo bivšu vojarnu u stambeno – poslovni centar Trg bana Josipa Jelačića 5 !

Na ATRAKTIVNOJ (već poznatoj) lokaciji u središtu grada Karlovca, Zvijezdi, u mirnom i parkom okruženom ambijentu, u ponudi je prodaja etažirane zgrade ukupne korisne površine 3.513,25 m2.

U proteklo vrijeme od nešto više godine dana koje je obilježila korona učinili smo sljedeće:

* Zaštitili objekt od daljnjeg propadanja

* Priključili ga na vodu i struju

* Izradili nacrte vojarne, troškovnik, prikupili ponude i detaljnu procjenu obnove

* Ishodili uporabnu dozvolu za zgradu mješovite namjene

* Izradili, dobili potvrdu i proveli elaborat etažiranja u gruntovnici

* Ishodili izjave Grada Karlovca, Županije Karlovačke i RH da se odriču prava prvokupa

* Pripremili ugovore za prodaju i povoljne uvijete kreditiranja kupnje i obnove sa povoljnom kamatom

 
⇒ Model 1 – kupnja po cijeni od 322€/m2 od banke + plaćanje troška za obnovu banci 376,24 €/m2 (ekvivalent plaćanje pričuve 23 kn/m2 mjesečno) + pričuva zgrade 1,7 kn/m2   mjesečno

⇒ Model 2 –  kupnja po cijeni od 322€/m2 plaćanje banci uz kredit ili u gotovini + 25 kn/m2 mjesečno uplate na žiro račun zgrade  za obnovu i pričuvu zgrade

U međuvlasničkom ugovoru biti će navedena klauzula dozvoljene fiducije nad svakom nekretninom za koju se pričuva ne plati pet mjeseci kumulativno, a upravitelj će u ime svih ostalih suvlasnika imati pravo ovršiti vlasnika ili prodati tu nekretninu na tržištu  za koju se ne plati pričuva ukupno pet mjeseci i taj novac isplatiti dosadašnjem vlasniku umanjeno za sve troškove i neplaćenu pričuvu.

Objekt će se 4-6 mjeseci nakon kupnje moći početi uređivati iznutra i koristiti.

Zgrada je masivna, zidana i otporna na potres, a sadržavat će lift, telekomunikacijsku optiku, vlastito centralno grijanje i hlađenje, kvalitetnu vanjsku i ulaznu stolariju, spremišta u potkrovlju i vlastito unutarnje dvorište javne namjene.

Zgrada je povijesna građevina i pojedinačno zaštićeno kulturno dobro što joj samo dodaje vrijednost

Velika vojarna postaje stambeno-poslovni centar!

NAVRATITE I ODABERITE SVOJ STAN ILI POSLOVNI PROSTOR!

Više informacija:

www. https://nekretnine.petracic-projekt.hr/
+385 47 601 534
+385 98 402 490

[email protected]

U linku pogledajte tlocrt prizemlja i  katova sa prostorima koji su na prodaju, uz NAPOMENU da su prostori označeni bojom slobodni.

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!